nie wchodzę na portale. wolę forum. zwłaszcza moje własne o moim ukochanym zespole muzycznym chyba że jak chcę wejść na pocztę to wchodzę na Interia.pl bo tam właśnie ją mam
_________________ "La speranza e l'ultima a morire..."
Ostatnio zmieniony przez Brzoskwinia 2007-11-23, 17:46, w całości zmieniany 2 razy
oczywiście www.pytajsmialo.pl bo mój Wpadnijcie i dajcie znać czy wam się podoba. To internetowa wersja "złotych myśli". Pamietacie zabawę w tworzenie zeszytów z pytaniami typu "inicjały twojej sympatii" albo "czy mnie lubisz" ? . Oczywiście największy funem było czytanie wpisów innych osób czego nikt niby oficjalnie nie robił
Przeważnie odwiedzam wp.pl trzeba wiedzieć co sie na świecie dzieje :-) w drugiej kolejności jest onet.pl
_________________ Pierwsza zasada szacunek:)
*Apple
Wysłany: 2008-01-16, 21:01
Chwaliłam tu jakiś czas interię. Lecz od pewnego czasu na jej głównej stronie pojawiają się olbrzymie reklamy! I to właściwie po ich całkiem niezłym reklamowaniu: Interia, Las Vegas wśród portali
A mam jeszcze pewne zastrzeżenie co do onetu. Ostatnio napisali durny artykuł na temat naszego Adasia Małysza, umieszczając nagłówek: Blamaż mistrza, szok i koniec Małysza i w ogóle takie coś na niego! A przecież każdy może mieć gorszy dzień!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.