Odpowiedz sobie na jedno pytanie. Co Cię interesuje? I napisz o tym stronę. Wydaje się bardzo proste ale jeżeli czegoś nie lubisz, nie interesujesz się tym to szybko stracisz zapał do pracy nad stroną lub forum.
Wysłany: 2008-04-18, 10:00
Najlepiej coś na czym się znasz. Ja na przykład też nie wiedziałem czego się chwycić, aż w końcu pomyślałem, że mogłaby to być stronka o aparatach cyfrowych...no..
Zależy, jeszcze na ile znasz się na webmasteringu i programowaniu.
Jeżeli nie masz odpowiedniej wiedzy i doświadczenia, to nic ci z tego nie wyjdzie.
Samo napisanie strony też nic nie da jeżeli jej odpowiednio nie wypozycjonujesz.
Dużo roboty z takim czymś, ale dla chcącego nic trudnego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.