Forum Dyskusyjne :: Prototyp nowej strony www

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Online & Offline » Internet » Prototyp nowej strony www

Prototyp nowej strony www
Autor Wiadomość

@Michał 

Wysłany: 2005-12-18, 16:32   Prototyp nowej strony www

W najblizszym tygodniu będzie już wpełnio oficjialna wersja serwisu.
Jutro bedzie już stała na osobnym serwerze. A w przeciagu tyg będzie miała domene www.statusek.pl

a na razie stronka jes tutaj ;)
http://www.znajomi.biz/statusek/

Jak wam się podoba :>?

#Prymas 
najśliczniejszy
kwietysta

Wysłany: 2005-12-18, 16:36   

Całkiem nieĄle, ale nie podoba mi się ten górny banner. Może lepiej coś we flashu?

@Michał 

Wysłany: 2005-12-18, 16:39   

Prymas napisał/a:
Może lepiej coś we flashu?

niestety flasha nie opanowałem jeszcze :P ale trzeba będzie cos kombinować ;)

Prymas napisał/a:
ale nie podoba mi się ten górny banner.

banner to wrzuciłem tylko o tak o , aby sprawdzić czy działa umieszczanie bannera w nagłowku :]

#Prymas 
najśliczniejszy
kwietysta

Wysłany: 2005-12-18, 16:43   

A stronę piszesz a html'u całkowicie sam, czy może wspomagasz się programami, które Cię w tym wyręczają? Layout jest Twój, czy ściągnięty? :P

@Michał 

Wysłany: 2005-12-18, 16:51   

Prymas, wsomagam się gotowym skryptem o nazwie GaD :D kosztowłą mnie 25 zł na allegro :P no i styl był dodany do skryptu :P do tego musiałem zakupić baze opisów, miało być 68 tys no ale za bardoz sie tnie skrypt na tak duzej bazie ;) Dlateog też jest ponad 10 000 :D

Layout zostanie zmieniony ;) wiec nie wiem czy bede cos sam probował zrobić czy zlece wykonanie stylu ;)

@Michał 

Wysłany: 2005-12-18, 16:52   

kliknij nas panel administracyjny i wpisz jako hasło : demo :D to zobaczysz jaki zawalisty skrypt ;) Najlepszy z tych wszystkich do prowadzenia stron z opisami ;)

#Prymas 
najśliczniejszy
kwietysta

Wysłany: 2005-12-18, 17:22   

Ciekawa sprawa, czymś takim nigdy się nie bawiłem. A co do strony: masz zamiar mieć z niej jakieś dochody? Bo moim zdaniem nie brakuje stron z opisami i tworzenie nowych jest trochę bezcelowe. :P Zakupiłeś bazę opisów? To mnie rozśmieszyłeś. :P Kto sprzedaje takie rzeczy? Jacyś zapaleńcy z Allegro?

@Michał 

Wysłany: 2005-12-18, 17:27   

Prymas napisał/a:
A co do strony: masz zamiar mieć z niej jakieś dochody?

mozliwe ;) mam zamiar ją wypozycjonowac aby miała wysoki PR w google ;) i wtedy na allegro tylko sprzedawać linki pozycjonujace ;)

Prymas napisał/a:
Bo moim zdaniem nie brakuje stron z opisami i tworzenie nowych jest trochę bezcelowe.

Jak patrzylem w googlach na samych szczytach sa strny którte maja po 1000 opisów i nawet domeny nie maja, a ja bede starał się wybić ;) a jak nie to sprzedam serwis na allegro ;)

Prymas napisał/a:
Zakupiłeś bazę opisów? To mnie rozśmieszyłeś. Kto sprzedaje takie rzeczy? Jacyś zapaleńcy z Allegro?

niom z allegor mam baze ;) ale kupiłem ją od innej osoby ;) Zresztą bazy opisów gg był sprzedawane gdzies tak w pazdzierniku, to był taki hit na allegro :D

#Prymas 
najśliczniejszy
kwietysta

Wysłany: 2005-12-18, 17:41   

Ehh, że też ludzie w dzisiejszych czasach zarabiają na takich śmiesznych rzeczach...

@Michał 

Wysłany: 2005-12-18, 18:24   

Prymas, no niestety ;)

moim zdaniemn taki serwis to nawet całkeim fajna sprawa ;) zobaczymy jak bedzie się rozwijał ;)

#Prymas 
najśliczniejszy
kwietysta

Wysłany: 2005-12-18, 18:55   

Szczerze mówiąc: mi by się nie chciało prowadzić takiego serwisu, nawet gdybym miał te wszystkie skrypty, domeny i szablony za darmo... Ale każdy lubi co innego, więc niech tak zostanie. :P

Swoją drogą: radzę Ci zmienić przeglądarkę internetową, bo jak to się mawia: "Internet Exploler służy do przeglądania Internetu z Twojego komputera i vice versa". Powinieneś już być na tyle zaawansowanym urzytkownikiem komputera, aby to zrozumieć. ;)

@Michał 

Wysłany: 2005-12-18, 20:57   

Prymas, ja tma lubie robić co raz to nowe rzeczy ;) tak samo jak zaczynalo sie z tworzeniem foirum, była to ciekawośc jak to wszystko działa no i jakis cel ;)

Prymas napisał/a:
Swoją drogą: radzę Ci zmienić przeglądarkę internetową, bo jak to się mawia: "Internet Exploler służy do przeglądania Internetu z Twojego komputera i vice versa". Powinieneś już być na tyle zaawansowanym urzytkownikiem komputera, aby to zrozumieć.

nie potrafie się przekonać do FF ani do opery :P Bo pod IE strony wygladaja inaczej ;) wiem że IE to gówno no ale już przyzwyczajonuy jestem ;) Moze jak wkoncu zainstaluje Ubunru to się przyzwyczaje to FF ;)

Odpowiedz do tematu