Wysłany: 2005-12-18, 16:32 Prototyp nowej strony www Skype: michal1986lublin
W najblizszym tygodniu będzie już wpełnio oficjialna wersja serwisu.
Jutro bedzie już stała na osobnym serwerze. A w przeciagu tyg będzie miała domene www.statusek.pl
Prymas, wsomagam się gotowym skryptem o nazwie GaD kosztowłą mnie 25 zł na allegro no i styl był dodany do skryptu do tego musiałem zakupić baze opisów, miało być 68 tys no ale za bardoz sie tnie skrypt na tak duzej bazie Dlateog też jest ponad 10 000
Layout zostanie zmieniony wiec nie wiem czy bede cos sam probował zrobić czy zlece wykonanie stylu
kliknij nas panel administracyjny i wpisz jako hasło : demo to zobaczysz jaki zawalisty skrypt Najlepszy z tych wszystkich do prowadzenia stron z opisami
Ciekawa sprawa, czymś takim nigdy się nie bawiłem. A co do strony: masz zamiar mieć z niej jakieś dochody? Bo moim zdaniem nie brakuje stron z opisami i tworzenie nowych jest trochę bezcelowe. Zakupiłeś bazę opisów? To mnie rozśmieszyłeś. Kto sprzedaje takie rzeczy? Jacyś zapaleńcy z Allegro?
A co do strony: masz zamiar mieć z niej jakieś dochody?
mozliwe mam zamiar ją wypozycjonowac aby miała wysoki PR w google i wtedy na allegro tylko sprzedawać linki pozycjonujace
Prymas napisał/a:
Bo moim zdaniem nie brakuje stron z opisami i tworzenie nowych jest trochę bezcelowe.
Jak patrzylem w googlach na samych szczytach sa strny którte maja po 1000 opisów i nawet domeny nie maja, a ja bede starał się wybić a jak nie to sprzedam serwis na allegro
Prymas napisał/a:
Zakupiłeś bazę opisów? To mnie rozśmieszyłeś. Kto sprzedaje takie rzeczy? Jacyś zapaleńcy z Allegro?
niom z allegor mam baze ale kupiłem ją od innej osoby Zresztą bazy opisów gg był sprzedawane gdzies tak w pazdzierniku, to był taki hit na allegro
Szczerze mówiąc: mi by się nie chciało prowadzić takiego serwisu, nawet gdybym miał te wszystkie skrypty, domeny i szablony za darmo... Ale każdy lubi co innego, więc niech tak zostanie.
Swoją drogą: radzę Ci zmienić przeglądarkę internetową, bo jak to się mawia: "Internet Exploler służy do przeglądania Internetu z Twojego komputera i vice versa". Powinieneś już być na tyle zaawansowanym urzytkownikiem komputera, aby to zrozumieć.
Prymas, ja tma lubie robić co raz to nowe rzeczy tak samo jak zaczynalo sie z tworzeniem foirum, była to ciekawośc jak to wszystko działa no i jakis cel
Prymas napisał/a:
Swoją drogą: radzę Ci zmienić przeglądarkę internetową, bo jak to się mawia: "Internet Exploler służy do przeglądania Internetu z Twojego komputera i vice versa". Powinieneś już być na tyle zaawansowanym urzytkownikiem komputera, aby to zrozumieć.
nie potrafie się przekonać do FF ani do opery Bo pod IE strony wygladaja inaczej wiem że IE to gówno no ale już przyzwyczajonuy jestem Moze jak wkoncu zainstaluje Ubunru to się przyzwyczaje to FF
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.