MAM problem,mam nowy komputer i pelno programow do odtwarzania filmow...ale zaden nie dziala;/ to znaczy dziala w ten sposób ze...jest dzwięk i napisy a obrazu nie ma:/ co ja mam zrobić;/ kiedyś bylo normalnie...moglam oglądac filmy a teraz....;/ prosze o pomoc i z gory dzięki:]
Po zainstalowaniu AC3Filter'a bedziesz musiala wejsc w Start Wszystkie programy AC3Filter AC3Filter Config (moze Ci sie tez jakies okienko z ostrzezeniem pojawic ale sie nim nie przejmuj i nacisnij OK) i na zakladce Main w polu Gain podniesc oba suwaki do samej gory to da Ci glosniejszy dzwiek w filmach dwuplytowych ktore zazwyczaj maja dziwiek oryginalny z plyty DVD zakodowany w AC3. Pozniej przejdz na zakladke System i w polu Use AC3Filter for... odznacz nastepujace pozycje:
1. PCM
2. MPEG Audio
W przeciwnym wypadku bedziesz miala efekt dosc przykrego echa Reszty ustawien radze nie ruszac i pozostawic tak jak sa Gdyby cos z dzwiekiem sie dzialo to pozaznaczaj spowrotem dane pozycje i zobacz czy wrocilo wszystko do normy
Ostatnio zmieniony przez Matys 2006-07-04, 20:41, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.