Generalnie to od wielu lat i nie pamiętam ilu... później mała przerwa z internetem w u siebie, od czasu do czasu internet u ojca w domu, od roku u siebie w domu stałe łącze
Myślę, że przekroczyłem już 10 lat w posiadaniu Internetu pamiętam jak jako kilkunastolatek przesiadywałem przed kompem (500mhz) z modemem telefonicznym, i robiłem wszystko, by nie przekroczyć danej ilości "impulsów" wtedy nawet sobie nei wyobrażałem czegoś takiego, co dzisiaj się dzieje z rynkiem providerów internetowych
_________________ Zapominam przy Tobie / Że nie jestem aniołem
Że mój spokój anielski / Brzmi niekiedy jak krzyk
Lecz dla Ciebie zamilknę / Będę milczeć za dwoje
Chociaż w to nie uwierzy / Chyba nikt, chyba nikt
Zapominam przy Tobie / Że nie jestem królewną
Zapominam przy Tobie / Że korony mi brak.
Że przy Tobie zapomnę / Byłam niemalże pewną
Lecz nie śmiałam uwierzyć / Że aż tak, że aż tak
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.