_________________ "Bo miłość jest mocna jak śmierć, twarda jak otchłań jest zazdrość (…) Wody mnogie nie mogły ugasić miłości i rzeki nie zatopią jej; choćbyś dał za nią całe swe mienie, ona wzgardzi nim jako nicością."
Wysłany: 2007-03-10, 17:47
od roku
_________________ Maria - cechuje ja doskonałość, mistrzostwo i wszelkie osiągnięcia, daleko wykraczające poza to, co zwykłe i pospolite. Pociąga je wszystko, co tajemnicze. Są wymagające, ale opiekuńcze, uczuciowe. Oddane życiu rodzinnemu, ale i wiele żądające od tych, których kochają. Cenią sobie wysoka jakość życia.
Wysłany: 2007-04-11, 14:19
yyyy...
Na poczatku mialam wymienny z telefonem. Albo internet albo teefon. Tak wiec mozna bylo korzystac tylko "p godzinach" i bron boze w weekendy bo wtedy byly tnsze rozmowy miedzymiastowe i mama z babcia Myla wymienialy sie perzpisami. Zreszta bylam za mala by moc zrozumiec czym jest internet i uzwyal go moj stary[wtedy jeszcze mieszkal z nami]. Podsumowujac... internet u mnie w domu jest od okolo 10 lat, natomiast ja korzystam od lat.. 6-7.
Wysłany: 2007-04-16, 15:32
6 lat właściwie
_________________ A bogowie grają w kości i nie pytają wcale czy chcesz przyłączyć się do gry (. . . ) Bogowie kpią sobie z twojego poukładanego życia (. . . ) nie przejmują się zbytnio ani naszymi planami na przyszłość ani oczekiwaniami. Gdzieś we wszechświecie rzucają kości i przypadkiem wypada twoja kolej. I odtąd zwyciężyć lub przegrać - to tylko kwestia szczęścia.
Borys Pasternak
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.