_________________ Żyj tak, abyś nigdy nie został sam...
Mateusz0610
Wysłany: 2008-05-15, 18:44
huhu ze 6 lat mialem dialog 2 MB ale za 2 tyg (na dzien dziecka xD) hah bede mial 6 MB btw jak ktos chce zarabiac przez neta tracac 20 min dziennie niech pisze na gg:2853807 sorry za
Kai
Wiek: 21 Dołączył: 28 Cze 2008 Posty: 6 Skąd: Długo Pisać
Wysłany: 2008-06-28, 19:48
Jakieś 6 lat mam neta. Zaczełem od modemu potem była neo 512 , potem chello 2 mb , a teraz mam 10 mb i jest luz
6 lat juz mineło od 5 mam stałe teraz 1MB ale chyba bedzie trzeba przejsć na 2MB a ogólnie to z internetu korzystam już 9 lat (kafejki internetowe miały kiedyś ładne obroty)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.