Ja ci polecam bitspirit służy on do torentów u mnie na 1mb necie chodzi szybko czasami sam nie wierze bo śćiąga po 200kb.Testowałem pare programów i ten jest najszybszy
w takiej sytułacji ja bym ci radził abyś nic nie ściągała bo to nie ma sebsu na tak wolny nećie najwyżej mp3 bo masz czyba 6gb limitu tak jakoś jest w neo
jak masz neo 128 to znaczy że maksymalnie masz 16 kB na sekunde. jezeli masz 128 kb to dzielisz przez 8 ja np mam 1024 ale rzeczywiscie jest tylko 128 kB z tym ze 1024 lepiej sie sprzedaje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.