Wysłany: 2007-04-08, 11:20 Mam problem z rozpakowaniem formatu iso!!! Pomocy!!!
Ludzie ściągnąłem z internetu już trzy razy Windowsa Vista x86 PL czyli wersja 32 bity dokładnie: aa-wvx86pl Za każdym razem jak chce wypakować pisze mi że archiwum jest uszkodzone! Co mam robić? Ściągnąłem to przez torrenty i na forum wszystkim chodzi Vista co jest nie tak??? Proszę o kontakt dawid710@onet.eu Będę wdzięczny!!!
Wysłany: 2007-04-09, 12:53 Re: Mam problem z rozpakowaniem formatu iso!!! Pomocy!!!
dawid710 napisał/a:
:rozpacz: Ludzie ściągnąłem z internetu już trzy razy Windowsa Vista x86 PL czyli wersja 32 bity dokładnie: aa-wvx86pl Za każdym razem jak chce wypakować pisze mi że archiwum jest uszkodzone! Co mam robić? Ściągnąłem to przez torrenty i na forum wszystkim chodzi Vista co jest nie tak??? Proszę o kontakt dawid710@onet.eu Będę wdzięczny!!!
A próbowałeś Windowsa XP Lite PL ? to jest mega wypas
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.