Witam,
pewien konkurs stale mnie męczy. Na www.webxxl.pl znajduje się konkurs, w którym wygrać można konsolę PS3 i TV 42 cale. W zakładce 'stymulab' jest konkursowa gra 'kalkulator'. Polega ona na rozwiązywaniu prostych, a z czasem trudniejszych obliczeń. Gram i gram, no i nic, mój najlepszy wynik to 49 pkt w 445 sekund. Ludzie tam mają 190 pkt w 270 sekund O,o... nie rozumiem, jakim cudem, przecież na granicy 30 pkt (3 albo 2 etap trudności) już są działania typu ?= 61698, gdzie jako '?' wpisujesz np. 6 * 10283, pomijając już fakt, że niektórych liczb nie można użyć. Za każdym razem używam kalkulatora, ale i tak nie nadążam ze znalezieniem odpowiedniego równania, bo mamy na to 20 sekund. Zresztą sami zobaczcie, do niczego nie namawiam, po prostu strasznie mnie to męczy i jakby nie patrzeć warto grać o takie nagrody... Być moze istnieje jakiś system, który najlepsi gracze znają...
Anvell nie przejmuj sie połowa to twoje umiejętności a druga fart. czasami jak np takie coś jest
?= 364547567 to po prostu piszesz
364547566 + 1 = 364547567 po najmniejszej linii oporu i próbować wiele razy tak aż sie zadanie ładnie ułoży. aha co do tego całego "na głodnego nie myślenia" to znalazłem taki bonus http://www.smog.pl/wideo/...ukowcy_z_polski
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.