Zalezy to od środków, jakimi dysponujesz. Przydałaby się również prosta, łatwa do zapamiętania domena.
1) Pozycjonowanie - jedna z najbardziej koniecznych rzeczy - sprawia, że keywords tha Twojej witryny wyświetlają się na pierwszych stronach wyszukiwarek, a jak wiadomo to na tej zasadzie bardzo dużo internautów przesuzkuje internet
2) Reklama na serwisach internetowych i dużych portalach, jesli Cię na nią stać
3) Warto przejrzeć Allegro, śa tam zawsze ciekawe i tanie oferty - propozycje odsłon bannerów w portalach, albo chociażby reklama w kilkudziesięciotysięcznym systemie ksiąg gości.
Wszystko zależy od nakładów
smiley9
Wysłany: 2007-09-19, 16:32
sama jestem zainteresowana tym tematem. z tego, co się dowiedziałam, to co najmniej niebezpieczne jest korzystanie z ofert zamieszczonych na aukcjach allegro. nigdy nie wiadomo tak naprawdę, gdzie wyświetli się Twoja reklama ani czyja reklama wyświetli się u Ciebie itp. to już zależy tylko od Twojej decyzji. powodzenia!
Przede wszystkim interesujaca strona - samo sie rozniesie ze jest ciekawa, nastepnie pozycjonowanie, google addwords - dobra rzecz czesto w promocji, reklamy? - a zwracacie jeszcze na nie uwage odpowiedzcie sobie sami.
Wysłany: 2007-11-02, 17:22
Jak najlepiej wypromowac strone?
Mowa pewnie o darmowym sposobie.
Przede wszystkim numerem JEDEN musi byc naprawde ciekawa, ladna i przejrzysta strona.
Pozniej to juz z gorki.
2. Wymiana linkow ze stronami o podobnej tematyce
3. Katalogi stron WWW
4. Umieszczanie linkow w katalogach stron, np katalog.onet.pl
5. Umieszczanie linkow na forach, w odpowiednich miejscach.
Jesli masz strone, zapodaj linka ocenimy ja, i powiemy Ci gdzie ja najlepiej wypromowac.
Ostatnio zmieniony przez focus 2007-11-02, 17:28, w całości zmieniany 2 razy
Witajcie!
Napisałem stronę internetową o telewizji wysokiej rozdzielczości. Od pewnego czasu interesuje mnie ten temat. Bardzo chciałbym poznać waszą opinię na temat mojej strony - HDTV-sharp.pl
Za wszystkie opinie - serdecznie dziękuję!
Zgubiłeś jeszcze prv w adresie, a to jest ważne, bo ktoś zapamięta. że ma być .pl i lipa...
W logo też pasuje dopisać.
makro
Wysłany: 2008-05-27, 20:05
Zakupywanie linków jest przez google zbronione i może się skończyć filtrem - ponoć. Ja promuję stronę ręcznie, tzn. dodając do katalogów branżowych, wymiana linkami. Męczące, ale dośc skuteczne.
Zakup takiej ilości może si źle skończyć ale tylko dla nowej strony, mało podlinkowanej. Bo przykładowo nasza-klasa nawet jakby kupiła teraz miliony linków to by w filtr nie wpadła. Bardzo mocne są artykuły w pressel page ale ich siła też już maleje. Katalogi - tylko tematyczne + onet, yahoo itp.
smiley9
Wysłany: 2008-06-02, 11:48
1. Wymiana linkiem, bannerem, butonem.
2. Pozycjonowanie na jedną, dwie lub trzy frazy.
3. Sygnaturki w mailach.
4. Dodawanie stron do toplist, katalogów.
5. Bezpłatne artykuły do przedruku.
6. Opis w GG.
7. Program partnerski
8. Darmowe ogłoszenia
Ostatnio zmieniony przez smiley9 2008-06-03, 16:27, w całości zmieniany 1 raz
A próbowałeś wrzucić ją na punkter.pl? Masz szanse, że użytkownicy powiedzą o niej kilka słów i będą mogli ocenić, a potem to już się sama rozreklamuje, jeśli będzie dobra.
Bo wszystkie inne znane mi sposoby już tu chyba padły..
A pozycjonowanie ma tylko sens jeśli chodzi o niszowe słowa.
1. strona www a na niej zwrócenie na tytuły, opisy oraz teksty zastępcze dla obrazków. W tej chwili słowa kluczowe już mają mniejsze znaczenie a napewno jeśli chodzi o google
2. dodawać do jak największej liczby katalogów
3. dodać stronę z google wraz z mapą (adresami) wszystkich podstron w serwisie
4. czekać czekać i jeśli jest trochę na tej stronie to z page rank 3 albo 4 nie powinno być problemu
5. no i wymieniać się można linkami z jakimiś wartościowymi stronami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.