Wysłany: 2005-10-15, 20:52 Google Earth Skype: michal1986lublin
Bardzo fajny program dzieki któremu mozemy zobaczyć zdięcia statelitarne róznych zakatków świata Bardzo dobrze opracowane sa wieksze miasta w USA takie jak New York itp zachecam do zobaczenia sobie tego programiku bo warto
Sprawdzałem już sporo czasu temu..
Faktycznie ciekawa i godna uwagi rzecz z tym,że niestety swojego miasta znaleĄć nie mogłem.
No i trzeba poświęcić troszke czasu ,żeby "rozgryĄć" ten program.
Miłej zabawy.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
nie tylko duze miasta, są wsie niemieckie, z dokładnoscią do domu i samochodu (:rotfl:)
mój brat ma i na przykład szukamy miejsca do którego pojedziemy itp
bardzo fajne
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
*faris
Wysłany: 2007-04-16, 16:37
A tam. Rzeszowa nie widać Pteresburga też nie. Widać nie jest taki idealny Chociaż Statuę Wolności tak...
Przeciętny. Mógłby być lepszy.
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.