czy ktoś nie orientuje się czy w tym programie jest opcja RANDOM (piosenki są wybierane losowo) bo denerwuje mnie że piosenki lecą jedna po drugiej. Proszę o odpowiedzi
no wiec, jako ze nie uzyskalem odpowiedzi, to sciagnalem najnowszego foobara.
poza oczywiscie wysoka jakoscia dzwieku dostajemy mozliwosc posiadania jednoczesnie wielu playlist, poniewaz dochodzą nam zakladki - kazda zakladka to jedna playlista. do tego volume nareszcie jest domyslnie ukryte nie az tak gleboko jak zwykle, co rowniez cieszy.
ale w oczy rzucilo mi sie tez pare rzeczy, ktore mnie wkurzaja - na przyklad chcac doladowac do listy kilka plików nie moge tego zrobic normalnie, bo cala lista sie kasuje i wskakuja tylko nowe pliki. poza tym zawsze w foobarze podobalo mi sie to, ze moglem w trakcie odtwarzania jednej piosenki zaznaczyc inna, ktora domyslnie wlaczala sie po tej lecącej obecnie, teraz mi to jakos kurna nie wychodzi.
>_<
tak czy siak, czekam na jakies opinie.
do foobara jest ponoc duzo fajnych łatek, jednak ja jakos zadnej nigdy nie sciagalem. moze mi ktos cos polecic?
<argh, taki dobry program, a nikt nic, no wstyd>
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Przyznam, że jak już zainstalowałem, to odpalam go częściej niż Winampa, ale to głównie dlatego, że Vista jest cholernie pamięciożerna i ten 1 GB mi absolutnie nie starcza, co z kolei prowadzi do tego, że komputer się resetuje, jak za bardzo go obciążam.
Mordred napisał/a:
dostajemy mozliwosc posiadania jednoczesnie wielu playlist
Nawet nie zauważyłem tych zakładek. xD
Mordred napisał/a:
chcac doladowac do listy kilka plików nie moge tego zrobic normalnie, bo cala lista sie kasuje i wskakuja tylko nowe pliki
A ja nie mam z tym problemów. Wystarczy tzw. drag & drop i utwory dodają się do listy bez usunięcia poprzenich.
Mordred napisał/a:
do tego volume nareszcie jest domyslnie ukryte nie az tak gleboko jak zwykle, co rowniez cieszy
Mnie denerwuje, że volume nie ma na wierzchu, bo nie mogę szybko ściszać i zgłaśniać za pomocą myszki, tylko muszę się męczyć i regulować tym "kręcidłem" na kablu od słuchawek.
A ja nie mam z tym problemów. Wystarczy tzw. drag & drop i utwory dodają się do listy bez usunięcia poprzenich.
wiem wiem, tylko jak mam sie dokopywac do incominga w emulu, zeby dodaj jeden utwor, to jestem nieco poirytowany. ;-]
Prymas napisał/a:
Mnie denerwuje, że volume nie ma na wierzchu, bo nie mogę szybko ściszać i zgłaśniać za pomocą myszki, tylko muszę się męczyć i regulować tym "kręcidłem" na kablu od słuchawek.
z prawej na dole, masz oznaczenie ilosci decybeli (np. 0.00dB), klikasz na to i masz volume.
Prymas napisał/a:
Przyznam, że jak już zainstalowałem, to odpalam go częściej niż Winampa, ale to głównie dlatego, że Vista jest cholernie pamięciożerna i ten 1 GB mi absolutnie nie starcza, co z kolei prowadzi do tego, że komputer się resetuje, jak za bardzo go obciążam.
no wlasnie dlatego zaczalem z foobara korzystac, bo "żre" malo pamieci, a ja - cokolwiek w miedzyczasie robie - muzyki po prostu nie sluchac nie potrafie.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
wiem wiem, tylko jak mam sie dokopywac do incominga w emulu, zeby dodaj jeden utwor, to jestem nieco poirytowany. ;-]
Muzykę ssie się z torrentów i http, a nie muła. :p W ogóle się dziwię ludziom, że chce się im siedzieć w tych zamulonych kolejkach po pliki - próbowałem nieraz zostawić włączonego na 2 godziny i rozpędu nie było ani widu, ani słychu.
Mordred napisał/a:
z prawej na dole, masz oznaczenie ilosci decybeli (np. 0.00dB), klikasz na to i masz volume.
Jej, rzeczywiście. Sankyu.
Mordred napisał/a:
cokolwiek w miedzyczasie robie - muzyki po prostu nie sluchac nie potrafie.
No aż taki muzykolubny to ja nie jestem - nieraz cenię sobie głuchą ciszę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.