Forum Dyskusyjne :: foobar 2000

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Online & Offline » Internet » foobar 2000

foobar 2000
Autor Wiadomość

damiano80692 

Wysłany: 2007-01-24, 15:00   foobar 2000

czy ktoś nie orientuje się czy w tym programie jest opcja RANDOM (piosenki są wybierane losowo) bo denerwuje mnie że piosenki lecą jedna po drugiej. Proszę o odpowiedzi

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2007-01-24, 16:02   

omg.

obok play, stop, itd masz napis "Order". obok pole ze strzalka, klikasz i wybierasz z rozwinietego podmenu "random".

omg.

damiano80692 

Wysłany: 2007-01-24, 17:36   

No wiesz stary aż taki tępy nie jestem jakby była opcja tam random to bym się nie pytał ale niestety nie ma.
Ostatnio zmieniony przez damiano80692 2007-01-24, 17:37, w całości zmieniany 1 raz  

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2007-01-24, 20:02   

to daj shuffle (track), omg omg omg

trza bylo nie sciagac gupich łatkuf.

"po Miszczowsku"

[ Dodano: 2007-01-24, 20:02 ]
pytanie za 100pkt - nie mozna tego bylo sprawdzic empirycznie metoda prob i bledow? ;o

damiano80692 

Wysłany: 2007-01-24, 20:57   

Może i można było.

pytanie za 200 pkt - A jaką ty masz wersję foobara?

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2007-01-24, 21:06   

damiano80692 

Wysłany: 2007-01-25, 15:40   

No widzisz to ja mam nowszą wersję (v0,9)

P.S.

To nie jest żadna łatka tylko taki po prostu ściągnąłem.
Ostatnio zmieniony przez damiano80692 2007-01-25, 15:41, w całości zmieniany 1 raz  

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2007-03-03, 13:27   

no wiec, jako ze nie uzyskalem odpowiedzi, to sciagnalem najnowszego foobara.

poza oczywiscie wysoka jakoscia dzwieku dostajemy mozliwosc posiadania jednoczesnie wielu playlist, poniewaz dochodzą nam zakladki - kazda zakladka to jedna playlista. do tego volume nareszcie jest domyslnie ukryte nie az tak gleboko jak zwykle, co rowniez cieszy.

ale w oczy rzucilo mi sie tez pare rzeczy, ktore mnie wkurzaja - na przyklad chcac doladowac do listy kilka plików nie moge tego zrobic normalnie, bo cala lista sie kasuje i wskakuja tylko nowe pliki. poza tym zawsze w foobarze podobalo mi sie to, ze moglem w trakcie odtwarzania jednej piosenki zaznaczyc inna, ktora domyslnie wlaczala sie po tej lecącej obecnie, teraz mi to jakos kurna nie wychodzi.

>_<

tak czy siak, czekam na jakies opinie.

do foobara jest ponoc duzo fajnych łatek, jednak ja jakos zadnej nigdy nie sciagalem. moze mi ktos cos polecic?

<argh, taki dobry program, a nikt nic, no wstyd>

#Prymas 
najśliczniejszy
kwietysta

Wysłany: 2007-03-03, 13:48   

Przyznam, że jak już zainstalowałem, to odpalam go częściej niż Winampa, ale to głównie dlatego, że Vista jest cholernie pamięciożerna i ten 1 GB mi absolutnie nie starcza, co z kolei prowadzi do tego, że komputer się resetuje, jak za bardzo go obciążam. :|

Mordred napisał/a:
dostajemy mozliwosc posiadania jednoczesnie wielu playlist

Nawet nie zauważyłem tych zakładek. xD

Mordred napisał/a:
chcac doladowac do listy kilka plików nie moge tego zrobic normalnie, bo cala lista sie kasuje i wskakuja tylko nowe pliki

A ja nie mam z tym problemów. Wystarczy tzw. drag & drop i utwory dodają się do listy bez usunięcia poprzenich.

Mordred napisał/a:
do tego volume nareszcie jest domyslnie ukryte nie az tak gleboko jak zwykle, co rowniez cieszy

Mnie denerwuje, że volume nie ma na wierzchu, bo nie mogę szybko ściszać i zgłaśniać za pomocą myszki, tylko muszę się męczyć i regulować tym "kręcidłem" na kablu od słuchawek.

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2007-03-03, 13:53   

Cytat:
A ja nie mam z tym problemów. Wystarczy tzw. drag & drop i utwory dodają się do listy bez usunięcia poprzenich.

wiem wiem, tylko jak mam sie dokopywac do incominga w emulu, zeby dodaj jeden utwor, to jestem nieco poirytowany. ;-]

Prymas napisał/a:
Mnie denerwuje, że volume nie ma na wierzchu, bo nie mogę szybko ściszać i zgłaśniać za pomocą myszki, tylko muszę się męczyć i regulować tym "kręcidłem" na kablu od słuchawek.

z prawej na dole, masz oznaczenie ilosci decybeli (np. 0.00dB), klikasz na to i masz volume.

Prymas napisał/a:
Przyznam, że jak już zainstalowałem, to odpalam go częściej niż Winampa, ale to głównie dlatego, że Vista jest cholernie pamięciożerna i ten 1 GB mi absolutnie nie starcza, co z kolei prowadzi do tego, że komputer się resetuje, jak za bardzo go obciążam. :|

no wlasnie dlatego zaczalem z foobara korzystac, bo "żre" malo pamieci, a ja - cokolwiek w miedzyczasie robie - muzyki po prostu nie sluchac nie potrafie.

#Prymas 
najśliczniejszy
kwietysta

Wysłany: 2007-03-03, 14:04   

Mordred napisał/a:
wiem wiem, tylko jak mam sie dokopywac do incominga w emulu, zeby dodaj jeden utwor, to jestem nieco poirytowany. ;-]

Muzykę ssie się z torrentów i http, a nie muła. :p W ogóle się dziwię ludziom, że chce się im siedzieć w tych zamulonych kolejkach po pliki - próbowałem nieraz zostawić włączonego na 2 godziny i rozpędu nie było ani widu, ani słychu.

Mordred napisał/a:
z prawej na dole, masz oznaczenie ilosci decybeli (np. 0.00dB), klikasz na to i masz volume.

Jej, rzeczywiście. Sankyu.

Mordred napisał/a:
cokolwiek w miedzyczasie robie - muzyki po prostu nie sluchac nie potrafie.

No aż taki muzykolubny to ja nie jestem - nieraz cenię sobie głuchą ciszę.

Odpowiedz do tematu