montaniak
Wysłany: 2008-06-16, 11:00 co myślicie o tym serwisie?
Trafiłem ostatnio na moim zdaniem kompletnie zakręcony serwis wielkieslowa.pl
Ogólnie chodzi o to, że możesz sobie zakupić dowolne słowo, a następnie podlinkować go do dowolnej strony, nadając w ten sposób temu słowu nowe, unikalne znaczenie.
Wydawać by się mogło, że możliwość wykupienia słowa, to ruch podobny do wykupienia sobie działki na księżycu, jednakże, w dzisiejszym świecie, takie rzeczy nikogo już chyba nie dziwią i zaskakują.
Ciekaw jestem jakie wy macie zdanie o takim serwisie??
Mi najbardziej podobało się, jak ktoś sobie wykupił słowo "ślepy" i podlinkował go do strony na Wikipedii poświęconej Howardowi Webbowi - temu nieszczęsnemu sędziemu.
pozdrawiam
_________________ life is brutal and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.