Mo¿na na nim czatowaæ zwyczajnie - przez klawiaturê, ale tak¿e przy okazji rozmawiaæ przez mikrofon.
Chcieliby¶my poznaæ Wasz± opiniê na jego temat, oraz zachêciæ do spêdzenia na nim trochê czasu. Aktualnie uruchomili¶my m.in. pokój Towarzyski, Polityczny i Erotyczny
Bêdziemy wdziêczni za wszystkie opinie! Co my¶licie o czacie g³osowym?
spikeriateam
Do³±czy³: 27 Pa¼ 2007 Posty: 3 Sk±d: Kraków
Wys³any: 2007-10-29, 19:31
mampytanie napisa³/a:
Fajna sprawa moze byc
Dziêki
Dziêkujemy te¿ wszystkim za propozycje nowych funkcji. Ju¿ wyd³u¿yli¶my czas rozmów i dodali¶my kilka innych drobnostek. W przysz³o¶ci uruchomimy mo¿liwo¶æ zak³adania w³asnych pokoi g³osowych - prywatnych i publicznych.
W dodatku z ka¿dym dniem pojawia siê coraz wiêcej osób, wiêc zapraszamy!
[ Dodano: 2007-11-09, 19:15 ]
Ma³e info o nowej funkcjonalno¶ci. Ju¿ mo¿na rezerwowaæ nicki Wkrótce w³asne pokoje.
ja tam osobisci nigdy nie wchodze na czaty bo to dla mnie jedna wiekla bzdura jedynie rozmawiam przez skype z wlaczona kamerka ze znajomymi ale to inna bajka
Wys³any: 2007-11-16, 21:16
hazard69 napisa³/a:
ja tam osobisci nigdy nie wchodze na czaty bo to dla mnie jedna wiekla bzdura jedynie rozmawiam przez skype z wlaczona kamerka ze znajomymi ale to inna bajka
Faktycznie trochê inna bajka, chocia¿ od kilku dni rozmowy prywatne na Spikerii s± te¿ mo¿liwe. Mo¿na ju¿ zak³adaæ w³asne pokoje tematyczne, w tym pokoje prywatne.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.