dokładnie 42,50 zł. Kiedys miałam neostrade ale to drożyzna a wcale nie rewelacja. no a teraz mam droga radiową znaczy przez antenkę i jestem zadowolona. Rodzice też bo mniej płacą
_________________ All good things come to an end...
;]
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Ja kiedyś miałem neta drogą radiową i byłem bardzo z niego zadowolony... W deszcz nie musisz wylączać, ani jak grzmi... No tylko jak bardzo ostra burza ale to chyba powinno się nawet... Teraz mam kablami łącze...
_________________ Kochaj góry, kochaj lasy, na Giewoncie sadź kiełbasy =P
Zo3l [Usunięty]
Wysłany: 2006-09-12, 23:30
40 zł za miesiąc, ale zaniedługo zmieniam sieć, bo ta w której teraz się znajduje to jest parodia dostawcy internetu...
Dzwonisz do nich, zgłaszasz brak internetu a ten się pyta czy komputer jest włączony -__- n/c
ja bym z antena nie wytrzymal w czasie burzy musisz zejsc ... i jak do puszki naleci woda to dupa ... swiatlowody sa super a nie
cały sierpień padało i net chodził ok. Ostatnio w czasie wichur było ok. A ja mieszkam na górce wiec mi super łapie sygnał od tego całego dostawcy z drugiej częsci miasta
_________________ All good things come to an end...
;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.