A ja od wczoraj uzupełniam bloga . Zalozylam go na www.vum.pl i jestem zadowolona, bo bardzo prosto sie to obsluguje. Jesli jestescie zainteresowane, to zapraszam tutaj http://szalona.vum.pl
Zostawiajcie komentarze, a ja odwdziecze sie tym samym jesli poprosicie
serzhant
Tak. Ja uwielbiam tworzyć grafikę. Bawić się zdjęciami i w ogóle. Poza tym też mam parę stronek:D M.in. www.w-t-m-w.go.plwww.p-n-p.dog.pl i www.mf.my-forum.pl Niestety na razie pozostałam bez dobrego programu graficznego
Lubie sie bawic html-em i nawet calkiem mi to wychodzi Niestety kiepsko u mnie z grafika i wlasna stronke, taka jaka bym chcial, ciezko mi zrobic. A chcialbym sie jeszcze nauczyc php i mysql'a. Tylko nie wiem co z tego wyjdzie.
Zacząłem tworzyć stronki internetowe wieki temu. Pierwsza była o RPG i z moją twórczością i nazywała się KATAKUMBY. Istniała sporo czasu w sieci, dopóki firma hostująca nie padła. Później stronę zrobiłem jeszcze raz na Republice - ale ze względu na sprawy osobiste porzuciłem ją. Ostatnio została usunięta.
Później prowadziłem stronę koła literackiego, stronę sklepu komputerowego i stronę firmy fotograficznej.
Aktualnie mam dwa blogi jeden jeden z powieścia fantasy, a drugi o grze planszowej którą tworzę (zrobiłem sobie aktualnie tutaj przerwę). No vortal o fantasy - niestety nie nadążam z umieszczaniem materiałów , wielkie chęci, ale czas nie jest z gumy . Ech pomoc by się przydała w tworzeniu artykułów.
Kiedyś się w to bawiłem, teraz postanowiłem zmienić działalność:)
_________________ Rozmawia dwóch adminów:
- Wiesz, wczoraj mój kumpel uszkodził w ciągu 5 minut serwer.
- Co ty powiesz?!! Jest hackerem???
- Nie, debilem!!!
a mi nieopisana frajde sprawia podrozowanie.
jestem, jak sama mowie dzieckiem kolei, wiec jesli mam tylko dzien wolny (a czesto sobie z premedytacja taki wygospodarowywuje na uczelni czy w pracy) to wsiadam w cudne pkp i ruszam w Polske. lubuje sie w wiekszych miastach, tj. Wroclaw, bo mam tam wielu znajomych, Warszawa, bo maja tam galerie Zacheta, Gdanska, wiadomo - morze, ale i inne, mniejsze miesciny, gdzie mozna zobaczyc slodkie architektoniczne ciekawostki (Moszna)
oczywiscie aparat jest zawsze ze mna, jako zem pani fotograf
[ Dodano: 2009-06-23, 23:12 ]
łups, zapomnialam dodac namiary na moje zdjecia.
www.mamidlo.digart.pl, ale nie znajdziecie tam zdjec z moich wycieczek. tam bardziej autorsko dzialam
Ej, jak ktoś ma smykałkę aktorską , to cyfra plus organizuje konkurs, w którym można wygrać 10 tysięcy złotych. Wystarczy nagrać krótką reklamówkę kamerką, a następnie zalogować się http://www.technologiaiem.../?next=/casting . może się komuś uda taką kasę zgarnąć:)
_________________ " Gdyby tylko owoc Twoich przemyśleń zechciał się skrystalizować w postaci aforyzmu, wiersza lub opowiadania, pisz. W przeciwnym razie godnie milcz. "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.