Taniec daje mi siłę. Wytwarza endorfiny, wprawia w euforie, ukazuje żwiat w słonecznych barwach. Uwielbiam, kocham tańczyć. I ludzi, ktorzy tanczą. Uwielbiam padać z nóg, być mokra od potu, ale mieć pełną satysfakcję. Uwielbiam liczyć do 8. Uwielbiam wschłuchiwac się w muzykę.
Bo taniec wyzwala.
tańczycie? Jesli tak, zrozumiecie
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
Wysłany: 2006-11-25, 21:02
KOcham tanczyc. Dzieki niemu zapominam, nie mysle o tym co boli i wprawia w zly nastroj. Uwielbiam poznawac nowe kroki, cwiczyc je, opadac z sil, odpoczywac, znowu tanczyc.Gdy cos nei wychodzi, nie rezygnuje, bo wiem ze jak sie uda to satysfakcja bedzie podwojna.
dokładnie. uwielbiam tańczyc. poruszać sie w rytm muzyki, sunąć po podłodze. To sprawia, że człowiek ma takiego wewnętrznego powera, chęć do życia, wewnętrzną energię coś wspaniałego
_________________ All good things come to an end...
;]
Taniec wyzwala we mnie wewnętrzne ukojenie pragnien , rytm daje poczucie wolności , wyzwolenia ,jest cudownie tak w rytmie pląsać aż do momentu wyczerpania ,spełnienia.
Wysłany: 2006-11-26, 18:45
A jak się roztańczę to skończyć nie mogę
A już niedługo powracam na kurs tańca... yeeeeeeaaaah
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Tańczę od 3 lat i nie zamierzam tego porzucać. Uwielbiam to robić, gdyż mogę wyrazić siebie. Pracuję ciągle nad techniką i może kiedyś dojdę do perfekcji
_________________ We're part of a story,
Part of a tale
We're all on this journey
No one is to stay
Wherever it's going
What is the way?
mozliwe, jakos nikt nigdy nie garnal sie do tego, by mi to uzmysłowić. studniowke i polowinki niby przetanczylem, ale to bylo raczej smieszne niz ... normalne ;-] . na swojej studniowce chyba po prostu bede pił. <ambitny pomysl, wiem>
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
taaak, zgadzam sie. Choc nie lubie ograniczen---->
Mokra napisał/a:
Uwielbiam poznawac nowe kroki, cwiczyc je
jestem jedna z tych osob, ktore daja sie poniesc muzyce i tanczyc jakby mnie zarzynali
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.