Taniec daje mi siłę. Wytwarza endorfiny, wprawia w euforie, ukazuje żwiat w słonecznych barwach. Uwielbiam, kocham tańczyć. I ludzi, ktorzy tanczą. Uwielbiam padać z nóg, być mokra od potu, ale mieć pełną satysfakcję. Uwielbiam liczyć do 8. Uwielbiam wschłuchiwac się w muzykę.
Bo taniec wyzwala.
tańczycie? Jesli tak, zrozumiecie
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
Wysłany: 2006-11-25, 21:02
KOcham tanczyc. Dzieki niemu zapominam, nie mysle o tym co boli i wprawia w zly nastroj. Uwielbiam poznawac nowe kroki, cwiczyc je, opadac z sil, odpoczywac, znowu tanczyc.Gdy cos nei wychodzi, nie rezygnuje, bo wiem ze jak sie uda to satysfakcja bedzie podwojna.
dokładnie. uwielbiam tańczyc. poruszać sie w rytm muzyki, sunąć po podłodze. To sprawia, że człowiek ma takiego wewnętrznego powera, chęć do życia, wewnętrzną energię coś wspaniałego
_________________ All good things come to an end...
;]
Taniec wyzwala we mnie wewnętrzne ukojenie pragnien , rytm daje poczucie wolności , wyzwolenia ,jest cudownie tak w rytmie pląsać aż do momentu wyczerpania ,spełnienia.
Wysłany: 2006-11-26, 18:45
A jak się roztańczę to skończyć nie mogę
A już niedługo powracam na kurs tańca... yeeeeeeaaaah
Jasne uwielbiam tańczyć... wsłuchac się w muzyke i zapomnieć, miec swoj świat w ktorym jestem tylko ja i muzyka...
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
Anaire [Usunięty]
Wysłany: 2006-12-20, 22:12
Tańczę od 3 lat i nie zamierzam tego porzucać. Uwielbiam to robić, gdyż mogę wyrazić siebie. Pracuję ciągle nad techniką i może kiedyś dojdę do perfekcji
mozliwe, jakos nikt nigdy nie garnal sie do tego, by mi to uzmysłowić. studniowke i polowinki niby przetanczylem, ale to bylo raczej smieszne niz ... normalne ;-] . na swojej studniowce chyba po prostu bede pił. <ambitny pomysl, wiem>
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Anaire [Usunięty]
Wysłany: 2006-12-23, 16:19
A ja od miesiąca mam ochotę powić się przy związanym facecie- tak by nie mógł się ruszyć, mrr :p
taaak, zgadzam sie. Choc nie lubie ograniczen---->
Mokra napisał/a:
Uwielbiam poznawac nowe kroki, cwiczyc je
jestem jedna z tych osob, ktore daja sie poniesc muzyce i tanczyc jakby mnie zarzynali
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.