I wiersze i opowiadania ; ) Pisanie to jedno z moich hobby Często kiedy mi smutno i nie mam się komu wyżalić siadam z kartką papieru i piszę. Lubię przelewać swoje uczucia na papier.
A ja od wczoraj uzupełniam bloga . Zalozylam go na www.vum.pl i jestem zadowolona, bo bardzo prosto sie to obsluguje. Jesli jestescie zainteresowane, to zapraszam tutaj http://szalona.vum.pl
Zostawiajcie komentarze, a ja odwdziecze sie tym samym jesli poprosicie
Nie piszę ponieważ ciężko jest stworzyć coś kiedy nie ma się ku temu talentu.
Bah! Powiem nawet, że próbowałem poczynić kiedyś coś "tfórczego", ale owo "dzieło" skończyło swoje istnienie bardzo szybko - poddane kremacji.
Strach pomyśleć o konsekwencjach (np. powstających kultach i czcicielach) jakie jakiś czas temu można było zaobserwować za sprawą pewnej angielskiej pisarki.
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Mar 2008 Posty: 93 Skąd: okolice Krakowa
Wysłany: 2008-03-08, 21:03
mam bardzo duzo pomysłów co do pisania opowiadań, ale jak na razie nie mam czasu żeby je pisać, w tamtym roku cos tworzyc zaczełam ale rok potem musiałam zaprzestac włąsnie przez brak czasu
Ja uwielbiam pisać opowiadania. Jakoś się rozładowywuję wtedy. Najlepiej smutne.
Ciekawa jestem, czy ktoś też się zaprzyjaźnił z piórem? Jeśli by nas było więcej, to można by poprosić o specjalny dział dla nas - pojedynki.
A ja uwielbiam pisać nie tylko opowiadania... Dobrze się czuję tworząc taki wirtualny świat, w którym się nie gubię jak w rzeczywistości. mogę przelać, marzenia, przemyślenia na papier. Moje opowiadania też bywają smutne. Ale nigdy nie publikowałam nigdzie swoich opowiadań. Nie wiem, czy zdecydowałabym się tutaj.... (ach, ta krytyka...)
_________________ "Śniada cera, kocie oczy z tęczówkami w kolorze gorzkiej czekolady, nieduże, pełne usta i burza czarnych włosów. [...] Na dodatek szczęściara chrzani odchudzanie. Bezczelnie wcina wszystko, na co ma tylko ochotę...", bo "W życiu piękne są tylko chwile..."
Będę wieczorem....
Ja piszę wiersze, co prawda teraz rzadziej, ale powstają..piszę głównie wtedy, kiedy coś mnie przytłacza, dobija, kiedy zwijam sie z rozpaczy i kiedy nie mam juz ochoty na życie..kiedyś tez pisałam na wesoło, ale teraz to sie zmieniło.. nie wiem tylko co z nimi robić, czasem mnie to cieszy, ze cos sensownego udaje mi sie stworzyc, ale pisze do szuflady, nie wiem nawet jaki jest poziom moich wierszy, kiedys dostałam tylko fachowa opinie od poetki, byłam wtedy w 5 klasie podstawówki, wtedy zaczełam pisać.. przyjechała do nas poetka i opowiadała o sobie, twórczosci oetyckiej, poprosiła osoby, które chca zostawic jej do przeczytania swoje wiersze zeby polozyły je na biurku i ja tak zrobiłam, potem moja wychowawczyni przekazała mi list od tej pani, w którym napisała, ze mam dobre początki iyp.. nawet gdzis go mam ;D...ale to było kilka lat temu ! nie wiem co z tymi wierszami robić ALE SIE ROZPISAłAM :O
Ja do wierszy talentu nie mam, ale czasem piszę ^^
Tak raczej dla zabawy, żeby spróbować, albo jak mi jakąś fajna myśl do głowy wpadnie. Opowiadania za to piszę bardzo często.
Wysłany: 2008-07-02, 18:27
kiedyś miałam takie zafascynowanie.. a teraz ani czasu, ani weny. ;] najczesciej wiersze, opowiadania.. itd.
_________________ Bo zapewne zżarła by nas ta europeizacja gdyby nie Papa Rydzyk i jego
radiostacja!
Nie jest dobrze, ale nic to Radio Maryja uratuje polski hip-hop!
[Łona]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.