Czy macie pasje życiowe? Coś takiego co pozwala wam przetrwac najtrudniejsze momenty? Coś co wyzwala w was chęć do zycia? Na co czekacie z niecierpliwością. Co wykonujecie z radością. I kiedy juz macie wszystkiego dość, to znajdujecie w tym odwołanie, ratunek.
Jesteście czegoś pasjonatami?
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
Dobra pytanie.
Przedewszystkim muzyka obcująca w klimatach fantasy. czemy? Bo bez obu tych rzeczy nie potrafie życ. Nie mówie tu o konkretynych zespołach ale ogólnie.
Klimaty fantasy natomiast lubie i jak tylko moge to uciekam w nie ja róznorodne sposoby ;]
Dalej mogła by być grafika. Choćby zwykłe mazgroły czasem tez mi pomagaja
_________________ "Boze chroN mnie przed przyjacłómi bo z wrogami sobie poradze....."
Wysłany: 2007-01-07, 21:17
Mokra napisał/a:
MOja pasja jest Grafika Malarstwo i rysunek.. [ide na ASP]
również się wybieram ;] będę starała się studiować sztukę w szwajcarii lub francji.
poza tym, fotografia i muzyka.
Z fotografią mam o tyle ułatwione zadanie, że mój ojciec się tym zajmuje, więc mam dobrego nauczyciela i dostęp do sprzętu (no, może ze sprzętem to nie tak całkiem, bo mieszkamy daleko od siebie).
_________________ (\_/)
(O.o)
('') ('') This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
muzyka,muzyka, muzyka,muzyka,muzyka
i muzyka
Poza tym socjologia i psychlogia.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
aaa no i zapomnialem napisac - muzyka (przyznaje, ze jestem uzalezniony, i'm an audioslave). żeglarstwo? to byl taki jednorazowy wypad, wiec nie moge tego tu wpisac, a chcialbym. ;-)
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
żeglarstwo? to byl taki jednorazowy wypad, wiec nie moge tego tu wpisac, a chcialbym. ;-)
kiedys mnie tez to bawilo, aczkolwiek na dlugie rejsy moglam tylko ze staruszkiem wypadac(nieletnia-ok.14 lat). M.in. do amsterdamu,gdzie zaloga nie puscila mnie na czerwona ulice. Sternika w koncu jednak nie zrobilam,bo niestety skonczylo sie przez chorobe uszu, a teraz nie mam czasu by powrocic do dawnego hobby. :-/
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
taniec --> zawsze wyzwala we mnie , tzw, pozytywną energię, broblemy odpływają, ja się wyciszam, liczy się tylko to, żeby tańczyć... chyba można to podciągnąć pod pasję...
są jeszcze inne rzeczy (a raczej osoby) ale tego już pod pasję podciągnąć nie można raczej.... :p
dalej... literatura i etymologia xD choć nieco zaniedbane ostatnio
zawsze moją pasją była historia....
co więcej? ludzie, ludzie, ludzie.... kocham ludzi, oni są bardzo interesujący... niejako mozna określić to tak, że interesuję się psychologią
_________________ Be kind to me, or treat me mean.
I'll make the most of it, I'm an extraordinary machine
Ostatnio zmieniony przez luba 2007-04-17, 16:32, w całości zmieniany 1 raz
literatura, czytanie i pisanie. po czesci muzyka, po czesci psychologia. no i ostatnio historia. duzo mam okresow takich mniejszych zainteresowan, fascynacji. lubie wszystko wyprobowac, np. kiedys wypozyczylam ksiazke do szachow, jakis czas zajmowalam sie runami, akrylowe obrazy dalej szpeca moja sciane, organy leza zakurzone na stryszku, a ostatnio zaczelam wykonywac asany jogi.
Cytat:
Taniec
tak, ale nie ten dyskotekowy. a najlepiej sama w pustym pokoju.
Wysłany: 2007-01-13, 22:57
Z przykroscia stwierdzam ze nie mam pasji.
Tancze, czytam, rysuje... ale nie ma takiej 1 rzeczty ktora pozwalalaby mi przetrwac najtrudniejsze momentu, wyzwalala chcec zycia, na ktora czekalabym z niecierpliwoscia i wykonywala z radoscia
no chyba ze spanie i nic nie robienie moze byc pasja?
_________________ Nigdy nie bedziesz pewien niczego
pływanie , w każdych warunkach pogodowych, przy każdej nadarzającej się sposobności, w każdej ilości
książki i walking dla oderwania sie od bieżących spraw oraz dla przemyśleń
żeglarstwo śródlądowe i morskie bo wiatr i otwarta przestrzeń wodna daje poczucie wolności . . .
_________________ . . .
musicie byc jak szalona rzeka
jak tajfun który obala mur
a jednocześnie tak tajemniczy
jak księzyc co wygląda tu zza chmur
. . .
Ostatnio zmieniony przez flying cloud 2007-01-14, 17:29, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.