_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
kotek_:)
Wysłany: 2007-08-24, 18:36
śmiech. uwielbiam jak ktoś przy mnie się śmieje, uśmiecha. w dni kiedy nic mi się nie chce, nic dla mnie nie ma sensu- uśmiech potrafi mnie z 'tego' wyrwać.
jak się wkurzam- idę albo pokopać piłkę- tak jestem dziewczyną xD, albo słucham muzyki...
do moich pasji należy też literatura i... cisza
_________________ Żyj tak, aby po Twojej śmierci ludzie się nudzili...
A moją pierwszą, największą pasją jest rysowanie. Zazwyczaj posługuje się różnymi ołówkami, czasem dokańczam portrety pastelami. Inne mangowe rysunki czy mój komiks tworzę w tonacji czarno - biało - szarej. Niedawno zaczęłam też używać farb i nawet nieźle mi poszło, do tej pory myślałam, że nie umie ich używać ;]
I tak dokształcam się sama. I marzę by iść do ASP.
Drugą moją pasją jest muzyka. Gram na gitarze. Słucham muzyki z gatunku rocka. Np: Republika, Red Hot Chili Pepers, Myslovitz, Tilt, Lady Pank, Perfect, U2.
Chciałam i czasem jeszcze nadal chcę stowrzyć coś własnego, wydać płyte. Ale jakoś mało czasu, mało natchnienia, a muzykę z lekka przebiła sztuka rysowania. Moż kiedyś coś mi się uda.
ciało człowieka, bakterie, dalej to jak wiekszosc muzyka, sam dzwiek, taniec towarzyski, fotografia makro, szycie[sobie ubran], od niedawna śpiączka, kuchnia włoska, aranżacja wnętrz, itpitd
moją pasją jest śpiewanie.... uwielbiam to robić i robie to gdzie tylko moge.... oglądanie gwiazd nocami.... pozatym pisanie wierszy.... czytanie.... i oczywiscie muzyka.... i słoneczko ;D ;D
a gdy jest mi źle... to się uśmiecham.... do wszystkich i wszystkiego czego tylko moge.... i to mi pomaga....
_________________ ...jeżeli ktoś daje Ci szanse - LATAJ... bo nawet gdybyś spadła będziesz wiedziala, jak fajnie było na górze...
Ksiązki, taniec, muzyka, ostatnio próbuje grać na gitarze (chyba nigdy tego bluesu nie chycę ) cisza, pisanie pamiętniku, człowiek - męzczyzna
_________________ Trzeba umieć znaleźć ripsote, na wypowiedzi debili
Ostatnio zmieniony przez monia_89 2008-03-09, 11:10, w całości zmieniany 1 raz
sagalia-craft
Wysłany: 2008-03-11, 07:10
ja na chandrę, ale i na całkiem dobry humorek polecam wszelkie robótki ręczne: szydełko, druty, robienie biżuterii, albo ozdabianie przedmiotów techniką decoupage, no i robienie albumów ze zdjęciami (scrapbooking)...
... to niesamowicie uspakaja...
a na to wszystko czytanie książek, słuchanie muzyki, pstrykanie fotek w plenerze (roślinki i zwierzątka, chmurki i takie tam inne), no i wtulanie się w kota i słuchanie jego mruczanda
To są moje pasje!
Moją pasją jest Basketball mam 5x w tyg. Trening po 2,5H jeśli nadchodzi weekend to bez tego sportu głupiejee ide na boisko szkolne i potrfie większośc dnia tam spędzić z przyjaciółmi i piłką
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.