O fak, zajebiście! A masz moze jakieś osobówki? Mnie też ciągnie do modelarstwa, ale ja bym prędzej składał jakieś obiekty architektoniczne.
Good work!
Modele są w skali 1/24 , czyli 24 razymniejsze niż w realu.Modele kupuje w sklepie modelarskim. Zestaw zawiera wszystkie części do danego modelu. Oddzielnie kupuje się klej i farby.Można wykonywać też dużo elementów samodzielnie aby poprawić wygląd modelu standardowego z pudełka.
[ Dodano: 2007-03-10, 16:34 ]
Więcej informacji znajdziecie na tym oto forum:
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-03-23, 19:39
no no no :-)
podziwiam za cierpliwość.
_________________ mrau...
kaja475
Wysłany: 2007-03-23, 19:55
fajne fajne
_________________ Czegoś tutaj nie rozumiem , szybko się uczę , ale wciąż żyć nie umiem ...
Mówili : Śmiej się !! Dziś karzą płakać . Wczoraj skrzydła ucięli - dziś każą mi latać ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.