czy ktoś na tym forum interesuje się Mangą??
Mnie ona fascynuje. zaczęłam się nią interesować niedawno i ucze się jej rysować. nawet nieźle mi idzie ;p
Wiek: 19 Dołączyła: 04 Sie 2006 Posty: 205 Skąd: Małopolska:D
Wysłany: 2006-08-28, 11:58
Heh... a moim skromnym zdaniem - gÓpie to;]
Jedyne co może być to Czarodziejka z księzyca, chociaż, to chyba nie manga:PP
_________________ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...when the sun goes down..."
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...find me inside evry heartbeat... "
Wiek: 19 Dołączyła: 04 Sie 2006 Posty: 205 Skąd: Małopolska:D
Wysłany: 2006-08-28, 20:35
Cytat:
Leeloo napisał/a:
Jedyne co może być to Czarodziejka z księzyca, chociaż, to chyba nie manga:PP
To co było w telewizji to anime na podstawie mangi.
Leeloo napisał/a:
Heh... a moim skromnym zdaniem - gÓpie to;]
No nie mam, bo sie tym nie interesuje... a dlaczego sie nie interesuje?? bo mnie nie bawi;]
Zapewne wypowiadasz się na temat, o którym nie masz pojęcia.
"Ten, kto nie zaznał goryczy porażki, nie umie cieszyć się ze zwycięstwa. Ten, kto odwraca oczy od śmierci, nie umie cieszyć się pełnią życia. Ten, kto jest w czepku urodzony, nie docenia własnego szczęścia. Proste rzeczy wydają się trudne, a trudne mają proste rozwiązania".
_________________ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...when the sun goes down..."
"...find me inside evry heartbeat... "
Ja czytam sporo mangi... Nie kupuje jej co prawda tylko ściągam z internetu(tak samo jak anime zresztą). Obecnie czytam Naruto , Bleach, One Piece, Gantz, Hajime no Ippo, Mx0, Air Gear i pare innych ;p
Alucard, Good to see you
Może, podziel się stronami ?
Ja nie czytam, właściwie.. kiedyś miałem styczność.. ale to było dawno...
Jedyne anime jakie widziałem to Naruto, własnie na podstawie mangi..
fajnie tak..
_________________ Can't stop the spirits when they need you
This life is more than just a read thru...
Też lubię mangi ^_^
Tak jak Mecki16, uczę się rysować, nie idzie mi źle, ale świetnie też nie jest.
Niedawno czytałam taką mangę jak ,,Lady Oscar". Kojarzy ktoś? ^_^
A czytając mangi najczęściej korzystam z tej strony: http://www.projekt-manga....php?dzial=manga
czy ktoś na tym forum interesuje się Mangą??
Mnie ona fascynuje. zaczęłam się nią interesować niedawno i ucze się jej rysować. nawet nieźle mi idzie ;p
To wrzuć swoje rysunki tu na forum, i przy okazji zachęcam żeby kazdy co coś tworzy ukazywał to innym, w ten sposób zapewniamy sobie w pewnym sensie nieśmiertelność
A co do Anime, Dragon Ball był dla mnie jedynie przedsiokiem do znacznie bardziej abitniejszych filmów, niech każdy kto choć trochę interesuje się m&a obejrzy Ghost in the shell, Akira czy Ninja Scroll, gorąco polecam...
OO Manga! Normalnie tak mnie to wszystko fascynuje, że praktycznie zaczynam tym żyć. A właśnie, mam małe pytanko, czy oglądał ktoś może "Fate Stay Night"???
_________________ ...::: LET IT DIE :::.... Three Days Grace
ja olądałem "samurai champloo" i każdy kto nie widział a się coś interesuje poprostu MUSI go obejrzec!
chociaż mangą ani anime sie specjalnie nie interesuję to ten serial jest jednym z lepszych filmów/bajek jakie oglądałem
w mandze nerwuje mnie ten sposób czytania, od końca i z prawej na lewo.
po 2 stronach jakiejś tam wymiękłem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.