Wysłany: 2007-04-21, 09:40
czytanie wszystkiego co można przeczytać xD
pisanie tego czego nie potrafię powiedzieć
malowanie rzeczy które chciałabym zobaczyć
i pieprzenie bzdur
_________________ A bogowie grają w kości i nie pytają wcale czy chcesz przyłączyć się do gry (. . . ) Bogowie kpią sobie z twojego poukładanego życia (. . . ) nie przejmują się zbytnio ani naszymi planami na przyszłość ani oczekiwaniami. Gdzieś we wszechświecie rzucają kości i przypadkiem wypada twoja kolej. I odtąd zwyciężyć lub przegrać - to tylko kwestia szczęścia.
Borys Pasternak
Konie (ogólnie zwierzęta), zjawiska meteorologiczne, armagiedon, książki, robienie na drutach, wyszywanie, origami itp. pierdoły manualne.
[ Dodano: 2007-06-28, 21:51 ]
Aha i jeszcze aktorstwo, a przede wszystkim występowanie w kabarecie.
_________________ "Choć papierków po cukierkach
Tu i ówdzie ślad
Marzy ci się bombonierka
Taka jak ja
Niby nic, a jednak zerkasz
Jak się dostać do pudełka
Odkryć tajemnicę słodką
Delikatnie zdjąć złotko "
_________________ " Miłeś byc przy niej, miełeś być na każdy znak, takiej dziewczynie do nóg sie żuca cały świat. Na każdą chwile jesteś jej winien powietrza przejrzystego smak, każdym oddechem woła o ciebie i tylko ty nie widzisz jak .. (...) ''
Anakonda(ona)
Wysłany: 2007-07-11, 11:15
Ja osobiście kocham grac na fortepianie i pianinie,oraz skrzypcach lubię śpiewac zbieram kamyczki i zbieram lalki z porcelany oraz ekskluzywne filiżanki i dzbanki z porcelany .Kocham zwierzęta, interesuję się kulturą czyli np: jak się kiedyś ubierali.Podoba mi się jak kiedyś ubierały się kobiety w 18-19 wieku,ubierały się w długie piękne suknie,ahh teraz to głupia moda powstała jakieś łańczuszki sie dopina do spodni ogromniaste kolczyki,odkryty pępek.Jestem bardzo skromna i elegancka oraz mam maniery ponieważ tak powinno byc.Od niedawna ucze się też grac na akordeonie.
[ Dodano: 2007-07-13, 11:39 ]
_________________ Olle!!! Ollee!!!! byczku mój pobycze sie i fasolke po bretońsku zjem ! na dworcu pkp!
Moje hobby to słuchanie muzyki, granie na gitarze, no i jeszcze gra w siatkówkę. Ale ostatnio forma nieco spadła, bo teraz w wolnym czasie staram zajmować się tylko grą na instrumencie.
nast-ola-tka
Wysłany: 2008-03-06, 20:41 Re: Hobby
Michał napisał/a:
Jakie macie hobby?
Hobby jojć haha można powiedzieć żęę jestęm wielofunkcyjna, czego to ja nie robiłam xD
jednak najbardziej lubię tańczyć, często oglądam filmiki w necie i podbieram kroki, bo z psiapsiółkami mamy swoją grupę taneczną i układamy rozmaite układy i pokazujemy przed szkołą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.