heh.
klimaty fantasy a zwłaszcza smoki. Lubei je choc wiem ze nie istnieją. nie interesuje mnie z kąd sie wywodzą, jaka mają historie- dla mnei ważne jest to ze są teraz ;]
Grafika. Obojetnie czy taka czy komputerowa. Lubei rysowac i lbie podziwiać prace innych ;]
_________________ "Boze chroN mnie przed przyjacłómi bo z wrogami sobie poradze....."
Widze ze Tafcio ma podobne zainteresowania do moich...:P Moglibyśmy sie spokojnie dogadac..;) heh
Ja tez uwielbiam kolarstwo, aikido, wyscigi rajdowe, lekkoatletyke, pilke nozna, hokey , plywanie no i nie ma co ukrywac dziewczeeeta tez...
tylko piłka nożna i to w każdym wydaniu. zapraszam wszystkich do ruchu na swiezym powietrzu za piłka (kobiety rowniez - jak nie potrafia to ogladajcie na stadionach swoich gladiatarów) a dla ludzi ktorzy wola siedziec w domu tez znajdzie sie cos z piłką związanego
Moim jedynym hobby jest granie na perkusji, to perkusji poświęcam swój cały wolny czas, to na nią wydaje całą swoja kase, gram w zespole załozonym przeze mnie i mojego kumpla. Jeśli ktoś tez gra na perce niech sie ze mną skontaktuje jeśli chce
Historia, a szczególnie II wojny siwatowej - właśnie mam zamiar kupić sobie książki ważącą z 5 kilo bez okładki.
literatura
kino
muzyka
rysunek ale tworze cos tylko gdy mam jakies szczegolne natchnienie czyli raz na pół roku. Szkoda mogłabym iśc do plastyka gdyby kręciło mnie to bardzo a tak naysuje sobie cos bo umiem i na tym sie konczy.(w kolejności napisałam)
_________________ Wszystkie debilki lubią wampirki;););)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.