1) Coś tam skrobię.
2) Rozumiem, że masz klawiaturę popsutą ale orty walisz w większości postów. Mnie to osobiście drażni, szczególnie, że nie problem chwilę pomyśleć. A jeśli dysortografik to zarzuć FireFoxem, podkreśli Ci byki. Nie piszę tego w formie zaczepnej tylko taka szczera rada. Od razu się lepiej post czyta.
3) Jak rysujesz to zainteresuj się Painterem a nie PS.
lucza_libre
Wysłany: 2008-07-20, 14:33
Ja ostatnio interesuję się animacjami. Z programów znam 3D Max Studio, czy ktoś może mi polecić coś mniej skomplikowanego na początek?
Ja lubię po bazgrać w wolnych chwilach w 'Gmpie'.
Robię sobie tapety, avatary, sygnatury...
Ostatnio zrobiłem sobie taką tapetę w różnych odcieniach (złoty, niebieski, czerwony, zielony... ^^):
Premo
Wysłany: 2009-11-19, 20:15
Zajmuje się grafiką komputerową od ponad roku, ale ostatnio miałem dużą przerwę i wiele rzeczy wyleciało mi z głowy
I ja zaczynam się grafika bawić, ale w takim kontekscie czysto graficznym czyli piórko w dłoń i rysujemy, a nie montujemy fotokolaże
Przede mna w tym tygodniu projekt plakatu dla rockowej kapeli
może po stworzeniu go tutaj wkleję
małpa
Wysłany: 2010-04-20, 16:31
Kiedyś (w liceum) interesowałem się grafiką i animacją 3D. Przez pewien czas nawet bawiłem się w programie Maya. Troszkę był skomplikowany jak dla mnie (na tamte czasy) i długo się nim nie pobawiłem. Zrobiłem kilka prostych animacji, a ambicje miałem znacznie większe. Zabrakło trochę czasu i samozaparcia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.