w wolnym czasie pilnuje dziecka siory ktore nieodstepuje mnie niestety- a moze stety ani na krok, a hobby uwielbiam horrory i thillery choc teraz o dobry horror ciezko wszedzie same flaki krew itp lubie sie bac:)
A ja od wczoraj uzupełniam bloga . Zalozylam go na www.vum.pl i jestem zadowolona, bo bardzo prosto sie to obsluguje. Jesli jestescie zainteresowane, to zapraszam tutaj http://szalona.vum.pl
Zostawiajcie komentarze, a ja odwdziecze sie tym samym jesli poprosicie
w wolnym czasie..... spaceruje.... spotykam się z przyjaciółmi.... gotuje.... czytam.... słucham muzyki.... pisze.... myśle.... oglądam TV.... i jeszcze troche rzeczy by się znalazło ;D
_________________ ...jeżeli ktoś daje Ci szanse - LATAJ... bo nawet gdybyś spadła będziesz wiedziala, jak fajnie było na górze...
Co robicie w wolnym czasie ? Albo inaczej, jakie jest wasze hobby ?
Trzeba jeszcze ten wolny czas mieć. Piszę. Czytam ( wszystko ). Rozmyślam. Marzę. Siedzę na forum. Nadrabiam zaległości w... Klikam. Spotykam się z tymi, którzy są dla mnie ważni. Zajmuję się siostrzeńcami. Śpię.
I jeszcze wiele rzeczy, które robię tak rzadko. Bo normalnie to moje życie kręci się wokół matury :0 Oby do czerwca.
A najchętniej to właściwie nie robię nic. Albo udaję, że coś robię (żeby wyrzutów nie było, że marnuję czas)
_________________ "Śniada cera, kocie oczy z tęczówkami w kolorze gorzkiej czekolady, nieduże, pełne usta i burza czarnych włosów. [...] Na dodatek szczęściara chrzani odchudzanie. Bezczelnie wcina wszystko, na co ma tylko ochotę...", bo "W życiu piękne są tylko chwile..."
Będę wieczorem....
Ostatnio zmieniony przez Frieda 2008-03-09, 00:27, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-03-12, 17:47
Zwykle wolnym czasie czytam , opieprzam się , gram na gitarze , katuję muzykę , odprężam się z nerwów w grach komputerowych , jak mi się chce i jest ładnie to gdzieś wyjdę , ewentualnie śpię jak pada i pogoda do d.. duszy no.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.