Zaraziłam się tym tańcem na jednej z imprez plenerowych. Bardzo chciałabym zacząć treningi, lecz nie mam z kim i gdzie. Poradźcie, gdzie wy sie uczycie, lub kto mógłby mnie trochę pouczyć. Czekam na odpowiedzi. Mozecie pisac na moje gg lub e-meila.
W Twoim miescie nie ma żadnej szkoły tańca? Dowiedz sie. Jesli nie, to rozwieś ogłoszenia, ze szukasz nauczyciela, albo zbiez grupke znajomych i po odkiem instruktora zacznijcie działać.
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
Po pierwsze, ja nie mieszkam w mieście, więc miałabym kłopoty z dojazdem . Mieszkam 13 km. od miasta. . A inni jak myślą, lepiej latać na treningi do miasta niz siedzieć u siebie??? Odpiszcie.
13 km? To tak dużo twoim zdaniem? Jesli na porawde Ci zależy to ja nie widze problemu. Takie zajęcia odbywają się najczęściej raz, góra dwa razy w tygodniu więc chyba nie byłoby to tak uciążliwe.
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
kurcze ja mam do duzego miasta 50 km i to jest problem..13 to na pieszo wychodzisz rano i wieczorem dojdziesz :p Noo ja też chciałam tańczyc Breaka No ale niestety w poblizu brak takich specyfików
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.