_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
ja to czytam... hehe... ale bardziej takie jakby mniej ostre... bo ja tam bardziej lubie CKM niz np playboya...=D haha...=D a ja tego nie kupuje tylko moj chlopak...=D on kupia aja chytam...=D czasami idzie sie posmiac...=D
_________________ "Umrzeć przyjdzie, gdy się kochało wielkie sprawy głupią miłością"
Wysłany: 2006-10-25, 19:15
ja tez nie kupuje bo tata kupuje wiec po co kase marnowac :p a czasem sie zdarzylo kupic jakies ostrzejsze ;p w stylu markiza ale nie polecam kobieta bo sie przeraza
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
w sumie to czytam tylko playboya albo ckm bądz maxim tam są fajne artykuły i to tylko wtedy jak akurat jestem u kogoś i leży na wierzchu ale typowych świerszczyków to nie
_________________ Mam zepsytą klawiaturę a nie opłaca mi sie kupować nowej więc czasem nie działaja mi polskie litery Mam nadzieję że mi to wybaczycie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.