_________________ Aby byc szczesliwym z mezczyzna, trzeba go bardzo dobrze zrozumiec i troche kochac. Aby byc szczesliwym z kobieta, trzeba ja bardzo kochac i w ogole nie probowac zrozumiec.
Wysłany: 2006-01-26, 11:49
Ja przeczytałem raz i to z wielkim trudem
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Myślę, że są książki, które powinno się przeczytać w określonym wieku. Podchodziłam do tej książki ostatnio, ale gdzieś ulotnił się jej czar. Może jestem już mniej romantyczna?
Nie przeczytałam ani razu ... nudziła mnie jak cholera ...
_________________ "Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
Wysłany: 2006-06-25, 22:14
raz ale bardzo sie meczylam, nie lubie jak sie pisze o rzeczach oczywstych
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
Moni
Wysłany: 2006-08-25, 13:09
2 razy...raz kiedy mialam jakies 10 lat(wtedy zrozumialam ta ksiazke myslami dziecka) a drugi raz kiedy mialam 5 lat(wtedy na prawde zrozumialam sens tej ksiazki i role przyjazni w zyciu)
Wysłany: 2006-08-25, 22:28
2 razy ją czytałam.... raz jak miałam jakieś 10 lat... mój brat miał to jako lekture to też sobie przeczytałam, ale nic nie czaiłam a drugi raz w 2 gim. bo ja miałam tą lekture i nawet mi się spodobała....:)
pare razy, nie pamietam ile, ale ksiązka jest wspaniała, za kazdym razem kiedy ją czytam znajduje w niej cos innego, a najbardziej zachwycające jest to, że znajduja sie w niej tresic tak cholernie oczywiste, ktore kazy człowiek powinien znac, niestety rzadko kto je wdrażą w zycie, ale ksiązka jest na prawde piekna, jednak trudno przekonywac do niej innych, bo ja po prostu trzeba poczuc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.