_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
to zalezy,bo chciaz kocham czytac- ksiazka ksiazce nie jest rowna.Ciezkie lektury pozostawiam na dni ,gdy mam ochote na boj myslowy.Natomiast gdy jestem zmeczona wole poczytac powiesci.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Jedna, gora trzy i sa to do tego lektury szkolne Ale i tak wszystkich nie czytam bo mi sie nie chce bo sa wierszowane a tego nie lubie Czytam te ktore mnie zainteresuja w pewnym stopniu a reszte czytam sobie ze streszczen
ojojoj u mnie jest to baaardzo duzo, np jak byłam na walacjach z rodzicami dwa tygodnie na wsi to przeczytałam z 10 książek bo mi sie nudziło, ale tak normalnie to też dużo czytam, jedna książka na tydzien tak o ale to zależy od grubosci jej :p
Nie powiem bo nie pamietam, ale praktycznie zawsze jestem podczas czytania jakiejs ksiazki... czasem nawet paru na raz
_________________ Aby byc szczesliwym z mezczyzna, trzeba go bardzo dobrze zrozumiec i troche kochac. Aby byc szczesliwym z kobieta, trzeba ja bardzo kochac i w ogole nie probowac zrozumiec.
Rdzawa napisał/a:
jak byłam na walacjach z rodzicami dwa tygodnie na wsi to przeczytałam z 10 książek bo mi sie nudziło
o kurcze.. to rzeczywiscie musialo ci sie bardzo nudzic.. Wesoly
no tak troszke plan dnia wyglądał tak: pobudka, śniadanie, rowerem po zakupy, książka, obiad, ksiazka, rower, kolacja ksiażka ;] no czasem dochodziła kompiel w jeziorze albo wyjazd na jakies 2,3h do jakiejs innej wiochy :p
Cytat:
praktycznie zawsze jestem podczas czytania jakiejs ksiazki... czasem nawet paru na raz Wesoly
no ja też czytam po kilka naraz z reguły bo chce szybko zacząc a tamta nieskonczona
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
zawsze jestem podczas czytania jakiejs ksiazki... czasem nawet paru na raz
Rdzawa napisał/a:
no ja też czytam po kilka naraz z reguły bo chce szybko zacząc a tamta nieskonczona
A nie gubicie wtedy watku z danej ksiazki ?? A dokladniej nie myla sie Wam sytuacje ktore sie dzieja w danych ksiazkach ??
Rdzawa napisał/a:
no tak troszke plan dnia wyglądał tak: pobudka, śniadanie, rowerem po zakupy, książka, obiad, ksiazka, rower, kolacja ksiażka ;] no czasem dochodziła kompiel w jeziorze albo wyjazd na jakies 2,3h do jakiejs innej wiochy :p
Hmmm... Uroki wsi Jak ja chcialbym zeby bylo juz lato i sie przejechac na wies
nie ! i ja moge zrobic tak że czytam ksiażke konczy sie rozdział i z marszu biore drugą szybko czytam:/ ale musze powiedziec że potrafie zgubic kilka zdan a nawet jedną strone co mi mama uświadomiła ostatnio jak rozmawiałyśmy o jakiejs książce
hahaha ja tak samo robie,zwlaszcza gdy obydwie tak samo mnie interesuja
Matys napisał/a:
nie gubicie wtedy watku z danej ksiazki ?? A dokladniej nie myla sie Wam sytuacje ktore sie dzieja w danych ksiazkach ??
nie
And I have no privacy
And I have no privacy
Zapamietalbym co sie dzieje w dane ksiazce gdybym czytal gora 3 na raz Ale jezeli mialbym czytac np. 6-8 ksiazek na raz to ja wysiadam Nie pamietalbym pewnie co sie stalo na pierwszej stronie nawet gdybym przeczytal po jednej stroniez kazdej z nich
Zapamietalbym co sie dzieje w dane ksiazce gdybym czytal gora 3 na raz
a zdarzylo Ci sie to?
Matys napisał/a:
Ale jezeli mialbym czytac np. 6-8 ksiazek na raz to ja wysiadam
ja tez
Cytat:
Nie pamietalbym pewnie co sie stalo na pierwszej stronie nawet gdybym przeczytal po jednej stroniez kazdej z nich
buhaah zacznijmy od tego,ze dlugo bys je czytal chociazby przez to zapomnialbys ich tresc
And I have no privacy
And I have no privacy
Kiedys to jeszcze czytalem ksiazki Ale od kiedy do szkoly weszly mi teksty i ksiazki wierszowane to nie chce mi sie siegac nawet juz po taka ktora jest napisana normalnym jezykiem Wszystkiemu jest winna szkola
Świętoszka napisał/a:
tak z ciekowsci zapytam-jakie?
Glownie czasopisma komputerowe poswiecone oprogramowaniu roznego typu na Windowsa
Aha... czytam jeszcze nie ktore wiadomosci na stronach internetowych i maile (ktorych i tak malo dostaje)
Glownie czasopisma komputerowe poswiecone oprogramowaniu roznego typu na Windowsa
brrrr
Matys napisał/a:
Ale od kiedy do szkoly weszly mi teksty i ksiazki wierszowane to nie chce mi sie siegac nawet juz po taka ktora jest napisana normalnym jezykiem Wszystkiemu jest winna szkola
powinienes powiedziec to swojej nauczycielce od polskiego-byla by zdruzgotana
And I have no privacy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.