Ekhm... Co sadzicie o Harry`m Potterze??=D hehe dla mnie fajna jest ta bajkam i musze sie przyznac ze mam wszystkei czesci tej ksiazki i z niecierpliwoscia czekam na nastepna...=D buu niesttey jeszcze tylko jedna...=D a wy czytaliscie kiedys?? lubicie?? co sadzicie o tej ksiazce?? czekam na wasze zdania:P
Pe.eS. jezeli taki temat juz był to bardzo przepraszam ale nie widzialam:P
_________________ "Umrzeć przyjdzie, gdy się kochało wielkie sprawy głupią miłością"
Wysłany: 2006-10-25, 15:04
tez czytalam a nawet mam wszystkie czesci :o
duzo lepsza i zgrabniejsza niz sie spodziewalam, a jako ze przegladalam tez oryginaly to musze powiedziec ze tlumaczenie jest wcale wcale
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
Czytałem tylko pierwszą (chyba) częsć sagi i nie podobała mi się ta pozycja - nie wiem skąd zachwyt nad tym dziełem jak nad jakimś cudem literatury.
Film już chyba lepszy (chociaż też tylko widziałem jedną część).
Po prostu nie mój typ literatury (chociaż nie ograniczam się do jednego ,konkretnego typu książek).
Opcja nr 3
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Czytałam ...Jest to najlepsza książka jaką czytałam...
Nawet byłam na premierze książki....
Wciąga, naucza ... ale dla ludzi z dużą wyobraznią i bez uprzedzeń <ze niby to ksiażka dla dzieciaków>
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
Wysłany: 2006-10-29, 13:58
Czytalam . JAk zaczelam je czytac to mi sie podobaly ( ale to juz bylo dawno, w podstawowce chyba jeszcze ??? ). Wraz z kolejnymi czesciami moje upadobanie do nich maleje...
_________________ Nigdy nie bedziesz pewien niczego
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1464 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2006-10-30, 16:39
Ja lubię Harrego, każdą część czytałam 50 tysięcy razy..
freeq napisał/a:
Nie czytałem i nie mam zamiaru. Nie lubie takich książek
Skoro nie czytałeś, to skąd wiesz jaka ta książka jest?
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
mi się bardzo podoba. . .na początku też miałam jakąś zrazę jak patrzyłam jak kumpela czyta zakon feniksa
ale mnie namówiła i teraz żałuję że wszystkie części nie są takie jak 5
_________________ Grzeczne dziewczynki dostaną się do nieba, niegrzeczne-wszedzie ;P
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1464 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2006-10-31, 15:24
Mokra napisał/a:
tak mowi kazdy komu nie chce sie przeczytac a uwaza sie za znawce bo film zobaczyl
Film po części "liznął" książkę.. wg mnie mogli się bardziej postarać.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2006-10-31, 19:33
Mania napisał/a:
a trzecia to kicz
jezeli sie nie myle to 3 zostala nakrecona przez innego rezysera... zreszta im dalsza czesc ksiazki tym jest dluzsza a film nie powinien przekraczac tych 5 godzin...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.