Forum Dyskusyjne :: (ręceprecz odtybetu) :: Gazety m³odziezowe
Profesjonalne pozycjonowanie strony internetowej.

FAQ  Wyszukiwarka  U¿ytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona G³ówna » Rozrywka » Czytelnia » Gazety m³odziezowe

Gazety m³odziezowe
Autor Wiadomo¶æ

@Micha³ 

Do³±czy³: 11 Pa¼ 2005
Sk±d: Lublin

Wys³any: 2005-11-03, 21:00   Gazety m³odziezowe

Kupujecie gazety m³odziezowe (to pytanie g³ownie do pañ :P ) typu Bravo, Bravo Girl itp :>?

AnUsIa17 
:*:*:*

Do³±czy³a: 14 Pa¼ 2005
Sk±d: Wielkopolska

Wys³any: 2005-11-03, 21:04   

Kiedys kupowalam ale teraz juz nie.. nic sensownego tam nie pisz± :P

Matys 

Do³±czy³: 30 Pa¼ 2005

Wys³any: 2005-11-08, 22:45   

Kiedys jak bylem w podstawowce to lubilem sobie kupic "Bravo" glownie ze wzgledu na historyjki obrazkowe :P jakies tam dodatki no i plakaty :) Aha i przez prawie cala klase 3 gimnazjum kupywalem sobie tez taki miesiecznik "Gimnazjum" bo byly tam takie egzaminy probne :) Teraz to zadko kupuje jakiekolwiek gazety mlodziezowe ale czego sie nierobilo jak sie bylo malym ?? No nie ?? :P ;)

AnUsIa17 
:*:*:*

Do³±czy³a: 14 Pa¼ 2005
Sk±d: Wielkopolska

Wys³any: 2005-11-09, 13:32   

Ja jeszcze czasami jak jest jakis fajny prezent to kupie... :) ale do czytania to tam nic nie ma

#deela 

Do³±czy³a: 18 Pa¼ 2005
Sk±d: z samej góry

Wys³any: 2005-11-15, 10:29   

tak z 10-15 lat temu to sie czytalo bravo i popcorn, teraz czasami szwagierce gwizdne jjakiegos twista czy coos i placze nad tym ze smiechu

Matys 

Wys³any: 2005-11-15, 15:20   

deela napisa³/a:
czasami szwagierce gwizdne jjakiegos twista czy coos i placze nad tym ze smiechu

Nic dziwnego :D bo czasami to co tam jest w tych gazetach to kupa smiechu i jakies bajki wymyslone przez redaktorow by czyms zapelnic gazete do konca :P

Kiedys to jeszcze bylo to do zniesienia ale teraz ?? Szkoda wogole mowic i pisac :P

#deela 

Do³±czy³a: 18 Pa¼ 2005
Sk±d: z samej góry

Wys³any: 2005-11-16, 09:53   

Matys, wlasnie nie wiem czy te gazety sa coraz gloopsze czy to ja zmadrzalam, mam wrazenie ze chyba jedno i drugie
ale jak tu nie "plakac ze smiechu jak czytam list od malolaty"Ania14lat: chcialabym podjac wspolzycie ze swoim chlopakiem, ale mam takie pytanie czy powinnam przed tyym pierwszym razem zgolic wlosy ³onowe?" <- niestety autentyk

@Micha³ 

Wys³any: 2005-11-16, 15:33   

deela napisa³/a:
plakac ze smiechu jak czytam list od malolaty"Ania14lat: chcialabym podjac wspolzycie ze swoim chlopakiem, ale mam takie pytanie czy powinnam przed tyym pierwszym razem zgolic wlosy ³onowe?" <- niestety autentyk

hahahahahahahahaha niez³e :rotfl:
Ja bym takich rzeczy wogle nie zamieszcza³ :/ niech sie dziecko idzie uczyæ a nie o seksie mysli :]

Jastina 

Do³±czy³a: 08 Lis 2005
Sk±d: Ma³opolska

Wys³any: 2005-12-08, 16:00   

Cytat:
Oprocz dzialu "Humor" byl ten dzial z takimi pytaniami Razz Smile i bylo troche dodatkowego smiechu Smile

Matys a moze ty sie chcia³es przez to czegos nauczyc????? :twisted: :mrgreen: no przyznaj sie :lol:
tak z 5 lat temu tez kupowa³am te gazetki....i juz wtedy one mnie smieszy³y chociaz mia³am jeszzce g³upkowate podejsie ma³olaty do tego wzsystkiego.... :wink:

#bLu 
Lick Me =]

Do³±czy³a: 15 Pa¼ 2005
Sk±d: WarszawA

Wys³any: 2006-01-02, 11:04   

hmm.. tak wchodze i widze temat.. sobie mysle no ladnie.. ktos sie wypowie w koncu o tym, za jak plytkich odbiorcoow maja nas autorzy takich gazet, itp.. a tu dupa..

nie no ogoolnie zenada to wszystko co tam wypisuja..

Twist mi wpadl ostatnio w reke, a wydawalo mi sie ze to ma wyzszy poziom od np Bravo.

czytam listy od czytelnikoow..

panna zauwazyla podczas igraszek (no sex) ze jej koles ma lekko "krzywego" i boi sie czy mu to bedzie przeszkadzac jak sie beda kochac, czy go to boli itepe ;d ej no nara :) takie pytanie to moze zadac dziecko 11letnie:) dobran iech bedzie nawet 12 :D
wiec poziom jest naprawde zaboojczy..
jacy czytelnicy, takie gazety.. moze dla odprezenia mozna czytac takie bzdoory.. ja jednak wole juz nie proobowac ;\\

@Micha³ 

Wys³any: 2006-01-14, 10:42   

bLu napisa³/a:
koles ma lekko "krzywego" i boi sie czy mu to bedzie przeszkadzac jak sie beda kochac

LoL

Te gazety s± przeznaczone dla dzieci do 14 lat :] Które dopiero siê dowieaduj± co, gdzie i jak :P

Matys 

Wys³any: 2006-01-19, 04:59   

Micha³ napisa³/a:
Te gazety s± przeznaczone dla dzieci do 14 lat Które dopiero siê dowieaduj± co, gdzie i jak

No to widac ze sie duzo dowiedza :D I nic dziwnego ze maja zryta potem psychike :] i mysla tylko jednym :hyhy: a nie o nauce :]

¦wieta 
obrazki s±

Do³±czy³a: 25 Gru 2005
Sk±d: poznañ

Wys³any: 2006-01-19, 18:42   

Micha³ napisa³/a:
Kupujecie gazety m³odziezowe (to pytanie g³ownie do pañ ) typu Bravo, Bravo Girl itp

panowie tez kupuja,ale oni w przeciwienstwie do kobiet wstydza sie :wstyd: :rotfl:
nie kupuje,szkoda mi siana.Jeszcze dwa lata temu zdarzalo mi sie poczytac te szjsy,ale robilam to tylko w celach rozrywkowych :rotfl: :rotfl:
Who's playing tricks on me?"

Hekate08 

Do³±czy³a: 07 Lut 2006

Wys³any: 2006-02-18, 23:10   

O nie, tch gazet lepiej nie czytac. Jak bylam mlodsza to jeszcze do jakiejs siegnelam czasem, ale przeciez te bravo czy inne takie to zwykla hala! ludzie, nie czytajcie tego, mozg wam sie zlasuje! :przestraszony:

Tenar 

Do³±czy³a: 21 Gru 2005
Sk±d: blably

Wys³any: 2006-02-19, 00:19   

No co Wy ? Z barvo mo¿na dowiedzieæ siê wielu interesuj±cych rzeczy. Np. Co zrobiæ , gdy penis nie mie¶ci siê do pochwy lub gdy dziewczyna musi dokonaæ bardzo trudnego wyboru , miêdzy prezerwatyw± a tabletkami antykoncepcyjnymi. [ orygina³y ]

Ten ch³am, który sweeta¶ne dziewczynki [ o przepraszam - LASKI ] kupuj± ,aby byæ trendy , cool and wporzo , przyprawia mnie o atak ¶miechu. Ostatnio rubryka " Porady " [czy jako¶ tak] sta³a siê dla mnie ¶wietnym lekiem na do³ek. :)

Matys 

Wys³any: 2006-02-19, 01:22   

le¶na_ napisa³/a:
Ostatnio rubryka " Porady " [czy jako¶ tak] sta³a siê dla mnie ¶wietnym lekiem na do³ek.

Ja kiedys jak to kupywalem to w pierwszej kolejnosci na odstrzal szedl u mnie ten sam dzial co u Ciebie :rotfl: a potem ta historyjka obrazkowa i reszta w zaleznosci od zawartosci :P

#Prymas 
naj¶liczniejszy
kwietysta

Do³±czy³: 24 Lis 2005
Sk±d: piach

Wys³any: 2006-02-19, 20:14   

le¶na_ napisa³/a:
Ostatnio rubryka " Porady " [czy jako¶ tak] sta³a siê dla mnie ¶wietnym lekiem na do³ek. :)

Mam dla Ciebie prezent. ;] Wejd¡ tutaj:

http://groups.google.com/...20e62990759106e

Przypomina mi to te bzdury z Bravo. :P

PS: Le¶na, ostatnio sta³a¶ siê bardziej "otwarta" - kiedy¶ wypowiada³a¶ siê z mniejsz± perfidno¶ci±. ;]

Tenar 

Wys³any: 2006-02-19, 21:08   

Tzn. wg Ciebie, to ¡le czy dobrze ,¿e zrobi³am siê b. perfidna ?

Prymas napisa³/a:
Mam dla Ciebie prezent. ;] Wejd¡ tutaj:

http://groups.google.com/...20e62990759106e

Przypomina mi to te bzdury z Bravo.

Dziêki :rotfl:
Ostatnio zmieniony przez Tenar 2006-02-19, 21:18, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

#Prymas 
naj¶liczniejszy
kwietysta

Do³±czy³: 24 Lis 2005
Sk±d: piach

Wys³any: 2006-02-19, 21:32   

le¶na_ napisa³/a:
Tzn. wg Ciebie, to ¡le czy dobrze ,¿e zrobi³am siê b. perfidna ?

Bardzo dobrze. ;) Wreszcie pokaza³a¶, ¿e nie jeste¶ tak± "¶wiêtoszk±" i ukaza³a¶ prawdziwe rogi (od razu wyczu³em tani blichtr). ;] Wcze¶niej udziela¶ siê tylko w pobo¿nych tematach (przynajmniej tak mi siê zdawa³o). :P
Ostatnio zmieniony przez Prymas 2006-02-19, 21:33, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Tenar 

Wys³any: 2006-02-19, 22:02   

S³ucham ? Swojego czasu by³am wzorem cnót :roll:
Có¿, widaæ d³u¿szy pobyt na tym forum zaszkodzi³ mojej wrodzonej nie¶mia³o¶ci , skromno¶ci etc.. ;-p

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Projekty domówRÊCEPRECZ ODTYBETUlast minuteForum • Apel do Chiñczyków: rêceprecz odTybetu , walczmy o wolny Tybet !! • rêceprecz odtybetuRêceprecz odtybetudarmowe og³oszenia i zlecenia