zaczar0wana
Do³±czy³a: 11 Mar 2008 Posty: 17 Sk±d: Warszawa
Wys³any: 2008-04-09, 21:22
A wchodzicie mo¿e na stronkê magazyn13.pl? mi siê zdarza, jak nie kupie gazety ^^
nast-ola-tka
Do³±czy³a: 06 Mar 2008 Posty: 10 Sk±d: Olsztyn
Wys³any: 2008-04-17, 19:39
Jest juz chyba podobny temat, no ale odpowiem po raz kolejny, ja czytuje bravo ze wzglêdu na to ¿e du¿o o gwiazdach pisz±, a tak by siê dokszta³ciæ, skorzystaæ z rad czy cu¶ to czytam magazyn 13, jako¶ moim zdaniem artyku³y, które s± tam zamieszczone bardziej trafiaj± w problemy nastolatków i o takie moje skromne zdanie
Do³±czy³a: 10 Kwi 2008 Posty: 92 Sk±d: nie pamiêtam
Wys³any: 2008-05-30, 22:09
kiedy¶ wesz³am do jakiego¶ tam sklepu z gazetami itp. ( pada³o ) i nagle zza pó³ek us³ysza³am g³o¶ne... 'ohhhh Zac Efron!' od tamtego czasu przesta³am czytaæ te szmat³awce nawet dla rozrywki xD
_________________ Bo zapewne z¿ar³a by nas ta europeizacja gdyby nie Papa Rydzyk i jego
radiostacja!
Nie jest dobrze, ale nic to Radio Maryja uratuje polski hip-hop!
[£ona]
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³asciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.