Gazety tego typu tepi± umys³y, kiedys kupowa³am ale zauwazy³am ¿e jestem pustsza niz kiedykolwiek wiec zaprzesta³am . czasem jak ktos czyta te lisciki do redakcji to boki zrywac . ¿enada. potem sie dziwia czemu naród nie ma ¿adnych warto¶ci.
kiedys kupowa³am ale zauwazy³am ¿e jestem pustsza niz kiedykolwiek wiec zaprzesta³am
kiedy¶ czyta³am filipinkê. teraz nie kupujê tego typu gazet. szkoda pieniêdzy na takie g³upoty.
a teraz czytam "fakty i mity" albo "angorê" [nie wszystkie numery tylko od czasu do czasu]
_________________ podtrzymywa³e¶ moj± g³owê
nie roztrzaska³am skroni
o pod³ogê - póki co
Kiedys czyta³am 13 [ ale przerzóci³am sie na focusa, lepsze obrazki itp )))))))))))))))))))))
_________________ Wolê, gdy ludzie popieraj± mnie ze strachu ni¿ z przekonania. Przekonania s± zmienne, strach zawsze jest ten sam.
Kocham wszystkie dziewczyny i chlopaków z duzym piernikiem.
Ostatnio zaczytywa³am siê w gazecie muzycznej "Teraz rock", ca³kiem fajna muszê przyznaæ, przynajmniej co¶ interesuj±cego w niej jest.
shar00n
Do³±czy³a: 07 Mar 2008 Posty: 7 Sk±d: Wo³omin
Wys³any: 2008-03-10, 17:24
Mi zawsze mama kupuje magazyn 13 pzyzwyczai³am siê i to jest teraz moooooooja ulubiona gazetka, uwielbiam rozwi±zywaæ psychotesty i czytaæ dowcipy, narka
Wiek: 19 Do³±czy³a: 08 Mar 2008 Posty: 93 Sk±d: okolice Krakowa
Wys³any: 2008-03-10, 17:54
nie nawidze gazetek typu bravo bo tam wkólko pisza tylko o tokio hotel dodzie i go¶æe andzrejewicz a listy to juz mnie powalaja
zaczar0wana
Do³±czy³a: 11 Mar 2008 Posty: 17 Sk±d: Warszawa
Wys³any: 2008-03-11, 19:29
shar00n te¿ jestem zwolenniczk± 13 nie wiem czemu ale ta gazetka najbardziej przypad³a mi do gustu, mo¿na poczytaæ o problemach m³odzie¿y itd a tak jak shakira mówi w bravo tylko o gwiazdach pisz±;/;/ to jest ju¿ nudne!!!
8-kalina
Do³±czy³a: 12 Mar 2008 Posty: 8 Sk±d: Olsztyn
Wys³any: 2008-03-19, 16:01
hoho 13 fajna jest przyznaje, aczkolwiek ju¿ nie kupuje:P zdarza mi siê jedynie podpatrzeæ co nieraz jak siostrzyczka czyta:P podobaj± mi siê w tej gazecie "dylematy nastolaty" czêsto s± umieszczane bardzo smutne, wrêcz przera¿aj±ce historie m³odych ludzi, np w bravo nie spotka³am siê z takim dzia³em..
Do³±czy³a: 07 Pa¼ 2006 Posty: 3844 Sk±d: z doliny muminkow
Wys³any: 2008-03-19, 17:24
mialam moze z 2-3 tego typu gazety jakies kilka-kilkanascie lat temu swietnie czyta sie je na kiblu
poza tym, nie wazne jak sie nazywaja, wszedzie pisza jedno i to samo gowno
_________________ Bobek <3
uuu aaa yyy
o0oliwka
Do³±czy³a: 21 Mar 2008 Posty: 7 Sk±d: Gdynia
Wys³any: 2008-03-21, 13:43
Trzynastke czytam od zawsze, moja ulubiona gazeta hah przyznaje ¿e czasem kupuje je bo mnie bardzo dodatki kusz±:D ale ogólnie mówi±c to gazeta skupia siê na problemach nastolatków a inne magazyny to po prostu w kó³ko o gwiazdach tak jak zaczarowana napisa³a... a jaki dzia³ czytacie najchêtniej bo mi to te o modzie:P i fryzurki te¿ czêsto fajne pokazuj±
zaczar0wana
Do³±czy³a: 11 Mar 2008 Posty: 17 Sk±d: Warszawa
Wys³any: 2008-03-24, 21:04
w 13 podoba mi siê stronka tam gdzie s± pytania do pani psycholog czasami mo¿na siê po¶miaæ z problemów innych niektóre s± komiczne, a niektóe wrêcz pouczaj±ce i te¿ czê¶to mam podobny problem i nie wiem do kogo siê zg³osiæ o rade:P a tak to sobie poczytam i wiem:D za to lubie t± gazetke:)))
ja kupuje regularnie tylko "popcorn" bo jednak nie chce ¿eby mnie omin±³ jakis nius ze ¶wiata MCR itp, choæ rzadko o nich pisz±.
a na wyrywki to róznie: bravo girl, bravo, 13, dziewczyna...
tak naprawde to przyznam, ¿e bardzo lubie czytac takie g³upoty - choc zdecydowanie wole dobr± ksi±¿ke
_________________ Nie przejmuj sie porazkami! Przejmuj sie szansami ktore tracisz, jesli nie probujesz....
o nawi±zuj±c jeszcze do tego co napisa³a oliwia co mi siê najbardziej podoba, co lubie czytaæ, wiec chyba najbardziej ciekawi± mnie stronki o modzie z reszt± jak pewnie wiêkszo¶æ dziewczyn xD
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³asciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.