Forum Dyskusyjne :: Gazety m³odziezowe
Najlepsze forum m³odzie¿owe w Sieci!

FAQ  Wyszukiwarka  U¿ytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona G³ówna » Rozrywka » Czytelnia » Gazety m³odziezowe

Gazety m³odziezowe
Autor Wiadomo¶æ

Idia 
pomaluj mi paznokcie

Do³±czy³a: 03 Pa¼ 2006
Sk±d: Z Piek³a

Wys³any: 2007-02-11, 12:46   

Patry¶ka napisa³/a:
usiadzie na deske klozetowa na ktorej wczesniej siedzial mezczyzna to czy moze zajsc w ciaze<albo jesli plywa z chlopakami w tym samym basenie> heh;)
dno :rotfl:
Ulubiona moj± gazet± jest cinema, ale to nie znaczy, ¿e czasem nie poczytam sobie bravo czy twista.

'' - Ludzie przybieraj± wci±¿ nowe maski...
- A co kryje siê pod tymi maskami?
- Ca³a masa gówna. ''

Kud³ata

Do³±czy³: 12 Kwi 2007

Wys³any: 2007-04-12, 20:09   

Gazety tego typu tepi± umys³y, kiedys kupowa³am ale zauwazy³am ¿e jestem pustsza niz kiedykolwiek wiec zaprzesta³am . czasem jak ktos czyta te lisciki do redakcji to boki zrywac . ¿enada. potem sie dziwia czemu naród nie ma ¿adnych warto¶ci. :krzeslem:

goszka 
*oczy wariata*

Do³±czy³a: 04 Sty 2007
Sk±d: Police

Wys³any: 2007-04-12, 20:30   

Kud³ata napisa³/a:
kiedys kupowa³am ale zauwazy³am ¿e jestem pustsza niz kiedykolwiek wiec zaprzesta³am
:rotfl: :rotfl:

kiedy¶ czyta³am filipinkê. teraz nie kupujê tego typu gazet. szkoda pieniêdzy na takie g³upoty.
a teraz czytam "fakty i mity" albo "angorê" [nie wszystkie numery tylko od czasu do czasu]

pierniczek 
ja i tylko ja

Do³±czy³: 06 Kwi 2007
Sk±d: piernikarczykowo

Wys³any: 2007-07-26, 00:35   

Kiedys czyta³am 13 :] [ ale przerzóci³am sie na focusa, lepsze obrazki itp :) ))))))))))))))))))))) :...:

Dariu$$ 

Do³±czy³a: 25 Lip 2007
Sk±d: ......

Wys³any: 2007-07-26, 00:55   

Kupuje! A co?! Fajne s± listy czytelnikow, lovestory, jakie¶ testy. Ja jako¶ mam co poczytaæ :zabawa:

Lady Honey 
she is fake.

Do³±czy³a: 29 Gru 2006
Sk±d: Gdañsk

Wys³any: 2007-07-27, 18:33   

Ja ostatnio kupi³am Bravo Girl, bo ¿e¶my z dziewczynami chcia³y siê po¶miac z listów czytelników :rotfl:

A ogó³em to nie czytam gazet, wolê ksi±¿ki.

Han. 

Do³±czy³a: 05 Lip 2007
Sk±d: Z piek³a rodem

Wys³any: 2007-07-27, 19:58   

Nie kupuje .
CZasami po¿yczam od kole¿aneek ale tylko by sie posmiaæ z ludzkiej g³upoty

Elle 

Do³±czy³a: 07 Cze 2007
Sk±d: z daleka.

Wys³any: 2007-08-05, 20:17   

Teraz tylko czasem JOY'a, COSMO albo Glamour, jak nie mam co czytaæ albo gdzie¶ jadê.

*Lenka 
yeah

Do³±czy³a: 15 Lut 2007
Sk±d: Siedlce

Wys³any: 2007-08-06, 21:18   

ostatnio lezalam w szpitalu i przeczytalam mnostwo inteligentnych gazet: Twist, bravo, bravo girl, popcorn, dziewczyna... omg. dno. bravo bije rekord. zabilo mnie pytanie 13 letniego chlopca: "Dlaczego mój penis stoi?" :rotfl:

*Yenna 
stop touching me!

Do³±czy³a: 25 Sty 2007
Sk±d: Kraków

Wys³any: 2007-08-06, 23:01   

Ostatnio zaczytywa³am siê w gazecie muzycznej "Teraz rock", ca³kiem fajna muszê przyznaæ, przynajmniej co¶ interesuj±cego w niej jest.

shar00n 

Do³±czy³a: 07 Mar 2008
Sk±d: Wo³omin

Wys³any: 2008-03-10, 17:24   

Mi zawsze mama kupuje magazyn 13 :super: pzyzwyczai³am siê i to jest teraz moooooooja ulubiona gazetka, uwielbiam rozwi±zywaæ psychotesty i czytaæ dowcipy, narka

shakira 

Do³±czy³a: 08 Mar 2008
Sk±d: okolice Krakowa

Wys³any: 2008-03-10, 17:54   

nie nawidze gazetek typu bravo bo tam wkólko pisza tylko o tokio hotel dodzie i go¶æe andzrejewicz a listy to juz mnie powalaja

zaczar0wana 

Do³±czy³a: 11 Mar 2008
Sk±d: Warszawa

Wys³any: 2008-03-11, 19:29   

shar00n te¿ jestem zwolenniczk± 13 nie wiem czemu ale ta gazetka najbardziej przypad³a mi do gustu, mo¿na poczytaæ o problemach m³odzie¿y itd a tak jak shakira mówi w bravo tylko o gwiazdach pisz±;/;/ to jest ju¿ nudne!!!

8-kalina 

Do³±czy³a: 12 Mar 2008
Sk±d: Olsztyn

Wys³any: 2008-03-19, 16:01   

hoho 13 fajna jest przyznaje, aczkolwiek ju¿ nie kupuje:P zdarza mi siê jedynie podpatrzeæ co nieraz jak siostrzyczka czyta:P podobaj± mi siê w tej gazecie "dylematy nastolaty" czêsto s± umieszczane bardzo smutne, wrêcz przera¿aj±ce historie m³odych ludzi, np w bravo nie spotka³am siê z takim dzia³em..

#Mokra 
Bobson

Do³±czy³a: 07 Pa¼ 2006
Sk±d: z doliny muminkow

Wys³any: 2008-03-19, 17:24   

mialam moze z 2-3 tego typu gazety jakies kilka-kilkanascie lat temu :rotfl: swietnie czyta sie je na kiblu :rotfl:

poza tym, nie wazne jak sie nazywaja, wszedzie pisza jedno i to samo gowno

o0oliwka 

Do³±czy³a: 21 Mar 2008
Sk±d: Gdynia

Wys³any: 2008-03-21, 13:43   

Trzynastke czytam od zawsze, moja ulubiona gazeta hah przyznaje ¿e czasem kupuje je bo mnie bardzo dodatki kusz±:D ale ogólnie mówi±c to gazeta skupia siê na problemach nastolatków a inne magazyny to po prostu w kó³ko o gwiazdach tak jak zaczarowana napisa³a... a jaki dzia³ czytacie najchêtniej bo mi to te o modzie:P i fryzurki te¿ czêsto fajne pokazuj±

zaczar0wana 

Do³±czy³a: 11 Mar 2008
Sk±d: Warszawa

Wys³any: 2008-03-24, 21:04   

w 13 podoba mi siê stronka tam gdzie s± pytania do pani psycholog czasami mo¿na siê po¶miaæ z problemów innych :P niektóre s± komiczne, a niektóe wrêcz pouczaj±ce i te¿ czê¶to mam podobny problem i nie wiem do kogo siê zg³osiæ o rade:P a tak to sobie poczytam i wiem:D za to lubie t± gazetke:)))

Gosiek 

Do³±czy³a: 14 Mar 2008
Sk±d: z Afryki

Wys³any: 2008-03-24, 23:56   

Hehe te¿ kiedy¶ traci³am pieni±dze na te gazety(13, bravo, twist, itd) Ale fajnie sie je czyta³o fakt :rotfl:

Edmund Burke (1729-97)

xxAngiexx 

Do³±czy³a: 21 Mar 2008
Sk±d: Aleksandrów £ódzki

Wys³any: 2008-03-25, 12:31   

ja kupuje regularnie tylko "popcorn" bo jednak nie chce ¿eby mnie omin±³ jakis nius ze ¶wiata MCR itp, choæ rzadko o nich pisz±.
a na wyrywki to róznie: bravo girl, bravo, 13, dziewczyna...
tak naprawde to przyznam, ¿e bardzo lubie czytac takie g³upoty - choc zdecydowanie wole dobr± ksi±¿ke :ok:

majka.14 

Do³±czy³a: 04 Kwi 2008
Sk±d: Olsztyn

Wys³any: 2008-04-06, 21:37   

o nawi±zuj±c jeszcze do tego co napisa³a oliwia co mi siê najbardziej podoba, co lubie czytaæ, wiec chyba najbardziej ciekawi± mnie stronki o modzie z reszt± jak pewnie wiêkszo¶æ dziewczyn xD

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Profesjonalne pozycjonowanie stron internetowych. • projekty domów • Twoja FOTKA w internecie • Projekty domów • Znajdziesz tu ¶mieszne Opisy GGForum