Kiedys kupowa³am i czyta³am, ale teraz to taki bardziew sie zrobi³, ¿e nie ma juz tekstu tylko kolorowe obrazki na ca³e str
popieram... chociaz jak czytalam ostatnio to nawet poplakalam sie ze smiechu.
np dawid,lat 14, pyta,czy jezeli do tej pory nie mial dziewczyny i jeszcze sie nie calowal,to czy wszystko jest z nim w pozadku. albo jakas inna panna pyta,czy jezeli usiadzie na deske klozetowa na ktorej wczesniej siedzial mezczyzna to czy moze zajsc w ciaze<albo jesli plywa z chlopakami w tym samym basenie> heh;)
_________________ Dzi¶...
moim najwiêkszym marzeniem...
jest przesz³o¶æ...
jak tylko moja siostrzyczka kupi sobie bravo, to nie omieszkam sie posmiac. sam nic mlodziezowego nie kupuje, dawno temu CDA. teraz ni ma kasy na takie bezedury.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma ¶wiat umiera
i o lito¶æ blaga ka¿de drzewo kamieñ ksi±¿ka rym"
Wys³any: 2006-12-28, 12:27
kiedy¶ kupowa³am i to na³ogowo, teraz lubie siê posmiaæ z problemów typu:" mam 14 lat postanowi³am z kole¿ankami straciæ w te wakacje dziewictwo.." to mnie ¶mieszy do dzi¶
_________________ Mê¿czy¼ni wol± kobiety ³adne ni¿ m±dre, gdy¿ ³atwiej im przychodzi patrzenie ni¿ myslenie
Wiek: 23 Do³±czy³a: 15 Sie 2006 Posty: 2265 Sk±d: Kraków!
Wys³any: 2007-01-30, 13:26
ojj kiedy¶ siê czyta³o bravo, popcorn, filipinkê... gdzie by³o pe³no artyku³ów o backstreet boys, spice girls i innych ówczesnych ulubieñcach, no i te zapieraj±ce dech w piersi fotostory... ;-)
jeden wielki szajs.
jak widzê ¿ê w moim wieku dziewczyny klupuj± takie co¶ i to perfidnie czytuj± to upewniam siê w twierdzeniu ¿e ludzie pochodz± od ma³p ;p
_________________ Nie wierz nigdy nie w tych co ci±gle udaj± i ci±gle u¶miechaj± siê nie
Wierz nigdy nie w to niebo które zawsze niebieskie jest
Kiedy¶, jeszcze w szkole podstawowej, kupi³am sobie "Bravo", ¿eby sprawdziæ, czym siê moje kole¿aneczki tak zachwycaj±. ¯enada. Podobnie jak "Popcorn", "Twist", "Dziewczyna" akurat te mia³am nieszczê¶cie mieæ w rêkach, o innych siê nie wypowiadam, bo nie wiem, ale przypuszczam, ¿e te wszystkie gazetki s± na takim samym poziomie. A raczej - poni¿ej poziomu.
kiedys czytalam,ale gdy po raz kolejny widzialam okladke z "101 sposobow na wyuzdany seks" albo "jak sparawic Mu przyjemnosc by od Ciebie nie odszedl" albo "badz wyuzda i uprawiaj seks: analny,grupowy, tak ,sraki i owaki". albo " o czym On mysli podczas seksu" etc. to zbieralo mi sie na wymioty. Jedynym problemem jest jak utrzymac sobie faceta, jak idealnie wygladac, jak ubierajac sie modnie, jak uprawiac seks, jakie sa pozycje etc. Raz lub dwa razy moge przeczytac o tym,ale nie wiecej. Gazeta ma byc dla "wyzwolonych kobiet" <buhehehe>,a pieperzy ciagle o facetach, jakby jedynym problemem kobiety byly sparwy damsko-meskie. Nie roznia sie niczym od Pani Domu czy Tiny czy Bravo i sa zalosne.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
hmm nie ma chyba na rynku zadnych sensownych gazet dla mlodych ludzi.. no pomijajac Cogito, Dlaczego itp ale to sa akurat bardzo konkretni czytelnicy rzadni wiedzy a nie sensacyjnych love story z bravo..
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³asciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.