Wysłany: 2008-06-09, 20:30
Nie. To znaczy tak. Przy takiej książce pt. "Przyjaciółki" trochę popłakałam, ale to było dawno i nieprawda. Teraz, jakoś się tak nie wzruszam. Albo trafiam na nie te książki.
_________________ Jestem, więc nie chcę cierpieć!
Jestem, więc wolę nie czuć! Nie!
Jestem, więc nie chcę cierpieć!
Jestem!
*faris
Wysłany: 2008-06-14, 17:14
Gdzieś dawniej, przy smutnych książkach to i może tak. Od kilku lat - nie pamiętam takiego zdarzenia. Więc teraz nie.
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Kurcze, może trochę głupio się przyznać, ale chyba jedyną (a na pewno pierwszą) książką, przy której beczałam, to trzecia część "Harrego Pottera", czyli "Więzień z Azkabanu"... Oczywiście było to parę lat temu:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.