Wysłany: 2006-05-09, 19:56 WSZYSCY JESTEśMY CHRYSTUSAMI
oglądaliści ten film :?; uważam że KAŻDY powinien obejrzeć ten film - daje dużo do myślenia i co najważniejsze przestrzega przed alkocholizmem.
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
A mi sie ten film znacznie od Swira podobał
Ale przeslanie jest tu najwazniejsze
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
Wysłany: 2006-05-10, 08:06
tak ale po co dawali do zrozumienia ze to komedia? dla mnie to dramat obyczajowy..
tak szczerze nie podobal mi sie i nie podobalby sie nikomu kto przezyl cos podobnego po kiego ogladac zycie na ekranie?????
podsumowujac.... Bardzo dobry
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
tak szczerze nie podobal mi sie i nie podobalby sie nikomu kto przezyl cos podobnego po kiego ogladac zycie na ekranie?????
podsumowujac.... Bardzo dobry
Wysłany: 2006-05-11, 15:13
Byłem na tym niedawno - bardzo fajny film, tylko trzeba się wyśilić nieco żeby go zrozumeć
PS: Podobno ktoś powiedziałże plakat do tego filmu obraża uczucie religijne
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-05-20, 12:16
Oglądałam. Z początku fajnie super, pełne zainteresowanie, ale w połowie filmu znudził mi się nieustający chlupot wódki wlewanej do gardła (o przepraszam! to było piwo!) Tak więc ogólnie nie podobał mi się.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Ostatnio zmieniony przez shala 2007-05-20, 12:16, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.