Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1495 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-04-12, 21:59 ulubiony aktor/ulubiona aktorka
chyba nie było
3 ulubionych, uzasadnić
zdjęcia
i powód 'bo przystojny'/'bo ładna' nie działa w tym temacie
można dodawać po jednym jeśli aktualnie nie pamiętacie
1. Telly Savalas
widziałam go głównie w filmach wojennych ('Ucieczka na Atenę', 'Złoto dla zuchwałych'), grał czysto i nie raz rozbrajał mnie mimiką twarzy w poważniejszych/komediowych scenach. No, po prostu lubię oglądać filmy z jego udziałem.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Ostatnio zmieniony przez shala 2008-04-13, 01:11, w całości zmieniany 2 razy
*faris
Wysłany: 2008-04-12, 22:14
a aktorka też może być ?
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1495 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-04-13, 01:10
whatever.
i tak będzie róbta co chceta, jak wszędzie.
może być.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Jack Nicholson - za "Lot nad kukułczym gniazdem", "Lśnienie", "Lepiej być nie może" i kilka innych. Geniusz jeśli chodzi o mimikę twarzy. Ten jego ironiczny uśmiech . I gra zawsze wrednych typów
Al Pacino - za te wszystkie kryminalne. "Życie Carlita", "Ojciec chrzestny", "Bezsenność", "Gorączka". Idealny aktor do roli twardziela, nieważne czy policjanta, czy gangstera.
No i Marlon Brando - za "Ojca chrzestnego" i nic więcej nie trzeba dodawać
Ostatnio zmieniony przez poem sometimes 2008-04-13, 03:10, w całości zmieniany 1 raz
zaczar0wana
Wysłany: 2008-04-22, 20:40
Ja uwielbiam Przemka Cypriańskiego, który gra w M jak Miłość, wszędzie o nim piszą i wcale się nie dziwie kurde przystojniak z niego, ostatnio w magazynie 13 był z nim świetny wywiad opowiadał, co lubi czego nie itd polecam do poczytania o nim
Wysłany: 2008-04-23, 10:56
1. Johnny Depp- za całoksztaut, jest swietnym aktorem nie wybierajacym byle gowniana role do azgrania, ceni sie jako aktor i jest ponad hoollywood, nie bawi sie w zycie publiczne jako takie, choc jak byl mlody bylo o nim bardzo glosno ^^ Za filmy wktorych gral, za wszystkie
2.Meg Ryan- za jej rozbrajajacy usmiech, za filmy ktore jako jedyne z komeii romantycznych przypadly mi do gustu i trwale zapisaly sie w pamieci, za "kiedy harry poznal sally" za jej gre, i jej dawna fryzurke
Kevin Costner za "Bodyguard" "Trzynaście dni" "List w butelce" "Tańczący z wilkami" "Robin Hood-Książę złodziei" "Znamię" itd...
_________________ Chcesz Mnie Sprowokować..? - Powodzenia...
Chcesz Mnie Zranić..? - Nie Uda Ci Się To...
Chcesz Mnie Obgadać..? - Proszę Bardzo...
Chcesz Mnie Pouczyć..? - Nic Z Tego... I Tak Wiem Co Dla Mnie Dobre...
Chcesz Mi Rozkazywać..? - Nie... Nie Pozwolę Ci Na To...
Chcesz Mi Przemówić Do Rozsądku...? - Zapomnij... Wiem Co Dla Mnie Jest Dobre...
Chcesz Mnie Krytykować...? Nie Ma Sprawy...
Chcesz Mnie Oceniać..? Okej... Ale Najpierw Spójż Na Siebie..!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.