znośna...? Jeśli tak myslisz, to w ogóle się nie wybieraj, bo potem dołączysz do grona 'po co wydałem/am pieniądze na bilet...?'. Była śmieszna, chociaż naciągana.
Najlepszy sceny to były oczy osła/kota i nie wiem dlaczego te rycerzyki się na to nie złapały
Dobre było też jak kocur się z tymi kocicami żegnał No i sen Shreka był niezły
Nie podobała mi się scena umierania tego 'króla' bo już nie wiedziałam czy mam się śmiać czy będzie jakaś poważna scena.
obejrzalem po raz drugi (ale bez dubbingu polskiego >_< ) i z pewnoscia moge stwierdzic, ze najlepsza scena, to byla ta, na ktorej cyklop odklejajacy znaczki. xD
zuo!
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
prawie
Wysłany: 2007-08-12, 19:10
zdecydowanie gorsza od 1 ale nie lepsza od 2, sredniak:<
czytalam w gazecie, ze w 2010 zbija kase na czwartej czesci, a później przewidziany jest osobny film o przygodach Kota w butach, bo zdobyl duza popularnosc
Wysłany: 2007-08-17, 23:54
No od razu komerchą wali. Czyli wychodzi że bd 5 części xP
Ja tam oglądałam 2 razy. wersję angielską z napisami i wersje z naszym dubbingiem.
Jakos mnie nie pobiła ta trójka. 2 poprzednie były lepsze i jak dla mnie zabawniejsze.
Zastanawiam się co wymyślą do części 4 xP
Byłam w kinie na Shreku Trójce z koleżanką. Byłyśmy nastawione na coś ym... zaskakującego a tu sie okazało że żadna fascynacja. Owszem fajny był aczkolwiek ja wolałam tamte poprzednie części xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.