Ja nie ogladam serialow bo nie mam jakich ale za to te ktora oglada moja mamuska to juz mnie coraz bardziej wkurzaja bo potem cokolwiek sie w nim nie stanie ona go przezywa jakby nie wiadomo co sie stalo Moim zdaniem seriale tego typu tylko oglupiaja czlowieka
Wysłany: 2005-11-19, 20:51
moda na sukces:D
starczy obejrzec raz na miesiac zeby nie tracic watku
no i oczywiscie "Miasteczko twean peaks"
"królestwo" bylo niezle ale za bardzo sie ciagnelo
"Przyjaciele" i "Roseanne" za specyficzne poczucie humoru
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
Przyjaciele, Świat wg Bundych, M jak miłość i Na wspolnej
jak mam czas to obejrze
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
tez czasami obejrze jak mam czas i ochote...noi czasami tez z przymusu musze bo moja mamma oglada i nie mozna przełanczac Mode na Sukces tez takim sposobem czasami z przymusu oglądam no ale cóz
_________________ "Ludzkie spojrzenia słodkie są choć, pełne chciwości, kłamstwa, zazdrości łeż - poznasz je... poznasz bliżej, kiedy osłabniesz i głowe rozbijesz o mur..."
Przyznam ze ten serial nadal leci na Polsacie (tylko w niedziele o 8:10 ) ale to nie te odcinki co ja lubilem ale w koncu przestalem rowniez jakos wstawac i stracilem watek a gdyby nie to to pewnie ogladalbym ten serial po dzien dzisiejszy
Ostatnio zmieniony przez Matys 2005-12-06, 22:58, w całości zmieniany 1 raz
Kazdy ma Ale jak mi sie czasami jakos udaje wstac wczesnie to obejrze sobie z ciekawosci jeden odcinek "Power Rengers" by zobaczyc czy wystepuja jeszcze jakies znajome osoby ze starych odcinkow i co sie wogole tam dzieje
Szczerze piszac to nie wiem bo dawno juz nie ogladalem Ale jak ogladalem po raz ostatni to wystepowala tylko jedna osoba (taki Tommy ktory najpierw byl zielonym wojownikiem, potem bialym i w koncu zostal czerwonym a potem zgubilem rachube ) Szkoda bo poprzednia obsada mi jakos bardziej pasowala
Z jakies 4-5 miesiecy temu albo i jeszcze dawniej Jak dla bylego fana tego serialu to hanba
toksik napisał/a:
a jakie teraz maszyny maja
Tego Ci niestety nie powiem ze wzgledu ze ogladalem to wtedy tak piate przez dziesiate (urywkowo ) i nie zdarzylem nawet tego wylukac Bedzie trzeba sie ogarnac i zobaczyc w koncu co sie tam dzieje
Wysłany: 2005-12-07, 08:29
M jak milosc...
dzieki bogu moja mama tego nie oglada...
za to tesciowa tak i czasami mi opowiada:|
w sumie NIENAWIDZE tego serialu............................ jest denny i durnowaty
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.