Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-08-03, 15:18
Yenna napisał/a:
'One tree hill'
też oglądam ten badziew, ale utknęłam na 9 odcinku 1 serii, bo nie mogę go ściągnąć;-)
genmeralnie jest o sztucznych idealnych nastolatkach amerykańskich, które mają wyimaginowane problemy;-)
no ledwo wróciłem i od razu odpaliłem pierwszy odcinek trzeciego sezonu Prison Break... zapowiada się niezła seria, połączenie pierwszego i drugiego sezonu, mamy i życie więzienne, i intrygę Firmy... nic tylko czekać na kolejne!
Blant
Wysłany: 2007-09-30, 07:51
Na wspólnej czasami sobię obejże bo nie ma nic innego w tv Aaaaaaaaaaaa i Prison Break, najlepszy serial na świecie!
*Apple
Wysłany: 2007-10-01, 13:55
Blant napisał/a:
Aaaaaaaaaaaa i Prison Break, najlepszy serial na świecie!
Zgadzam się! A jakie wczoraj były emocje xD Cholerny pedał! Wszystko zepsuł!
Nie wiem czy już tu pisałam, ale oglądam jeszcze Lost, znów się serial rozkręca ;-)
definitywnie 'Przyjaciele'. Oglądałem wszystkie serie i każdy odcinek znam praktycznie na pamięć - nie było lepszego serialu komediowego w historii amerykańskich seriali...
Wysłany: 2007-12-09, 18:32
Ja bardzo lubie ogladac seriale, ale wlasciwie tylko i wylacznie zagraniczne. Moje ulubione to: Lost, Dexter i Gotowe na wszystko, dwa ostatnie lecą aktualniena vod w tv N, jak ktos ma to polecam.
Najbardziej polecam seriale, które już się skończyły, to jest: Point Pleasant, Jericho (kończy się lada chwila), Deadwood, Band of Brothers.
Seriale które są obecnie na fali, tj. Prison Break, Lost, Heroes, Dexter póki co jeszcze są ciekawe choć już tracą "pęd". Niestety wadą tak świetnych seriali jest to, że dają dużo kasy twórcom, którzy będą je cały czas przeciągać i oczywiście wszystko spierdolą. Np. Prison Break, choć nadal ciekawy - zdecydowanie nie trzyma klimatów pierwszych dwóch sezonów, na których powinno się skończyć.
X files, (dawno dawno temu ) Oh Moulder, uważaj, to kosmita!
Kompania Braci, - koniec tego starego świata, walka człowieka ze śmiercią, lubię od czasu do czasu przy nim odpocząć
Pitbull, - ciężki obraz polskiego detektywa? - prawdziwe czy skrajne, w każdym razie ciężkie
Futurama, - pomimo tego, że jest to serial animowany, wcale nie przeznaczony dla młodszej widowni (chociaż co tam niech się uczą, w końcu jak pomrzemy zastąpią nas roboty napędzane piwem i niecenzuralnymi zwrotami )
Dexter, - trochę naciągany, ale jakże pasjonujący obraz "istoty" rozdartej pomiędzy dwoma światami, palce lizać (tak wiem, jestem nekrofilem i nic na to nie można poradzić)
Rzym, - wplecione w przemodelowaną historię, losy dwóch śmiałków, dobra produkcja, zostawiająca z niedosytem
A ostatnio MD House - całe spektrum odczuć od najnegatywniejszych po te skrajnie pozytywne (nie chciałbym trafić na takiego lekarza, ale gdbym sam był na jego miejscu )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.