teraz rzadko kiedy ogladam tv, musi leciec jakis naprawde mega-hit ( chociaz na polsacie to codziennnie sa hity wszechczasow...... ) , zebym usiadla przed monitorem.
a seriale komediowe, kiedys, to Świat wg Bundych, Lokatorzy i pamietam kilka odcinkow Przyjaciol
[ Dodano: 2007-01-06, 23:21 ]
dzisiaj na foxlife zobaczylam Ally McBeal - cudo ^^
Raadha
Wysłany: 2007-10-02, 21:15
Witam,
Może ktoś mógłby mnie poratować. Jakiś czas temu przypadkiem natknełam się na pewien serial brytyjski. Bradzo mi się on spodobał, niestety nie znam jego tytułu.
Rzecz się dzieje w biurze, dokładnie w pomieszczeniu znajdującym się w piwnicy. Pracuje tam dwóch mężczyzn i kobieta. W odcinku który oglądałam w danym pomieszczeniu wybucha pożar, nieduży ale zawsze pożar. Facet który w tym czasie był (zresztą informatyk) próbuje zadownić na straż pożarną, ale nie zna numeru. Pisze więc maila, kórego kasuje bo wg niego mail jest zbyt poważny. Gdy dostaje informacje, że szef schodzi do niego, zastawia pożar starym monitorem. Dyrektor po wejściu do pomieszczenia jest zachwycony autentyzmem w wygaszaczu ekranu. Najbardziej mu się podoba, że jest tak autentyczny, że nawet dym unosi się nad monitorem
Czy ktoś zna ten serial? Napewno leciał kiedyś w telewizji, zresztą znalazłam go na starych kasetach video (taka przedpotopowa technologia) rodziców ale był nagrany bez początku więc nie moge dojść jak się nazywał. A powiem szczerze że się w nim zakochałam
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2008-03-16, 13:42
z polskich dobre jest jeszcze "daleko od noszy" ;-)
na początku lubiałam "świat według kiepskich", bo ich żarty do przesady były niesamowicie zabawne ;D
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-04-24, 10:12
13 posterunek
Przyjaciele
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
z polskich swego czasu 'Magda M.' teraz 'Teraz albo nigdy', 'Pierwsza miłość' (bo we Wrocławiu, bo znajomi którzy dostali tam rólki xD) i kiedyś jeszcze 'M jak miłość' oglądałam, ale już od roku gdzieś mi się znudziło.
_________________ Taniec jest jak powietrze.. Zacznijmy oddychać ;-)
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-05-01, 22:10
Cytat:
z polskich swego czasu 'Magda M.' teraz 'Teraz albo nigdy', 'Pierwsza miłość' (bo we Wrocławiu, bo znajomi którzy dostali tam rólki xD) i kiedyś jeszcze 'M jak miłość' oglądałam, ale już od roku gdzieś mi się znudziło.
ale to nie komedie xD
Kasieczek napisał/a:
'ER'
ani to. Ale to uwielbiam <3 dr Green <3 Carter <3
a z komediowych to jeszcze Niania ^^
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Przyjaciele! Uwielbiam ten serial.
Za Chandlera chyba najbardziej.
_________________ "Codziennie tak próbuje Cię powoli Chce byś na długo starczył mi, zachował smaki i kolory. Czytam Twój skład.. znam prawie go na pamięć, a jednak dziwie się gdy smak jest inny niż ten opisany."
seriale komediowe... hmm...
"Dwóch i pół"
"On, Ona i dzieciaki" (pewnie mało znany, ale bardzo fajny )
"Allo, allo"
"Przyjaciele"
to chyba byłoby na tyle
_________________ "Nie próbuj nawet być normalna, bo normalność to pierwszy symptom śmiertelnie groźnej choroby. Jak tylko poczujesz, że nadchodzi normalność, zaraz poszukaj antidotum."
Jonathan Carroll ("Drewniane morze")
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.