_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Jak nie możesz opisać, to zrób zdjęcie i wklej nam.
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
omg, tam jest adres strony internetowej... nie możesz na niej poszukać?
Ja też, ale to Ty jeździsz tamtędy, wiec następnym razem spisz adres.
to nie jest serial tylko reklama jakiegoś telewizora LG:(
Szkoda, wielka szkoda. Ale w sumie to nieźle rozkminili, ciekawe ile osób się na to dało nabrać?
_________________ Pieczenie, mikrofalowanie do wyboru do koloru.
Ale jaja, ja też myślałam że to będzie serial. Hahaha, ale człowiek daje się zmanipulować. Ile to oni musieli kasy wydać na takie opcje. Ale jak widać LG na to stać.
No reklama spoko ale mi się i tak bardziej podoba sam telewizor. Znalazłem taki artykuł co tam w nim dają http://nt.interiScarleta....t-od-lg,1105202 Cenowo to wygląda całkiem spoko, myślałem że będzie drożej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.