Co sadzicie o parodiach znanych osobowosci prezentowanych przez aktorow w tymze "talk show"? Wasze Namber £an wsrod wszystkich postaci wystepujacych do tej pory? A moze nie podoba sie wam pomysl lub wykonanie?
Jesli chodzi o mnie, to primo-Majewski jest troche zbyt "sztywny" do prowadzenia tego rodzaju dyskusji, jego kwestie mnie nie smiesza i wrecz psuja caly efekt. Secudno- pomysl sam w sobie swietny, tym bardziej ,iz wreszcie ktos przelamal tabu IV Rzeczpospolitej w mediach.
Moje ulubione postacie
1.Superniania (nie nie nie; kokonik i je¿yk )
2. Marcinkiewicz (caloksztalt)
3. Zyta (wrróæ) i Lepper
4. Rydzyk (weso³y wê¿yk i kl±twa)
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Ostatnio zmieniony przez ¦wieta 2007-07-30, 16:23, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
mi przede wszystkim podoba siê Hojarska a od jakiego¶ czasu Oleksy.... pani pos³anka i tak inteligencj± nie grzeszy, ale to, jak po niej tam jad±, przekracza wszelkie granice
And I have no privacy
czasami ogladam rownoczesnie pierwowzor i parodie, zaskaujace jest ,ze wszystko sie zgadza. Olek i jego zegarki tez mi sie podobaly<odcinek z Dod±, rozpaczajaca po stracie Majdana>. Nic jednak nie przebije superniuni Oj zle!zle!
And I have no privacy
lubiê,aczkolwiek nie czekam z utêsknieniem na kolejny odcinek.jak leci ogl±dam.
moj± faworytk± te¿ jest superniania i owa pose³ka Hojarska;]
ogólnie fajny pomys³
_________________ ...wiemy o sobie tyle,na ile nas sprawdzono...
a mnie wlasnie nie odpowiada laska robiaca za dode. cienka .
And I have no privacy
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.