Jak dla mnie film genialny choć nie oglądałem do końca(...)
A najbardziej zaraz po tematyce filmu podoba mi się jego ścieżka dźwiękowa - klasa (ostatno mam bzikan a punkcie przygrywek na skrzypcach)
Każdemu gorąco plecam ten film
ps. poniżej znajdziecie soundtracka z tego filmu
Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2006-07-22, 23:05
oglądałam nie raz i się tak ten nieraz powtarza do dzisiaj, dla mnie jeden z najlepszych filmów, silnie działa na zmysły i uderza w człowieka, dosłownie i tematycznie
swistu napisał/a:
choć nie oglądałem do końca(...)
oj, wstyd
swistu napisał/a:
zaraz po tematyce filmu podoba mi się jego ścieżka dźwiękowa
swistu napisał/a:
klasa
masz rację, wielka klasa
*Summer Overture
*Ghosts Of Things To Come
*Dreams
*Ghosts
*Hope Overture
*Tense
*Cleaning Apartment
*Falling
*Southern Hospitality
*Full Tense
*The Beginning of the End
*Lux Aeterna
*Chocolate Charms
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
Oglądałem raz... Zrobił wrażenie, ale nie mam nawyku do ciągłego wracania do tego samego filmu - to mi się wydaje co najmniej dziwne. Ścieżka dzwiękowa owszem ciekawa... Można rzec, że stanowi solidną podporę dla filmu - bez niej nie byłby tak godny uwagi.
Widziałem i jest to dla mnie jeden z najlepszych filmów w historii kina /oczywiscie pośród tych ,które widziałem - a zdaje mi się ,że miałem przyjemność widzieć naprawdę spooro/.
Tematyka po cżesci mi bliska ,dlatego zainteresowałem się jakiś czas temu tym filmem - na necie nie bardzo mogłem znaleźć odpowiednią wersję ,więc nawet ruszyłem swój ciężki tyłek do wypożyczalni i obejrzałem na DVD. Po senasie aż ciężko było mi się ruszyć tak wielkie wrażenie zrobił na mnie obraz Darren'a Aronofsky'ego w połączeniu z muzyką Clinta Mansella. Po prostu rewelacja - kto nie widział - niech żałuje i szybko obejrzy.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Tak w skrócie to o narkotykach. Z tym ,ze sa one ukazane z nieco innym świetle niż zazwyczaj ,w innych filmach. Wiecej pisać nie będe - po co mam zdradzać szczegóły, skoro napewno do wypozyczalni nie masz daleko.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
film poprostu rewelacja bylam na nim w kinie i siedzalam jak sparalizowana.. wywarl na mnie gromne wrazenie.. genialny pomysl i genialne wykonanie polecam go wszystkim..
_________________ Czasem mam chwile,że rozsądek jest daleko w tyle ...
Wiadomo klasyka! Muzyka wprowadza tam naprawdę genialny nastrój. Nie wiem jak na innych ale na mnie film wywarł wielkie wrażenie, i obrzydzenie do dragów.
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-05-22, 18:48
Film faktycznie bardzo dobry. Zaznaczam jednak że to zdanie wyrobiłam sobie na podstawie pierwszej połowy filmu, dalej nie zdzierżyłam xD Jak dla mnie dość ciężki. No a muzyka... cud, miód, pączek, shalik dla mych uszu.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Świetny film, za pierwszym razem oglądałem z 'rozdziawioną paszczą'
zawsze oglądam z rozdziawiona paszczą
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.