Wczoraj był w telewizji, więc wiekszośc mogła widzieć :p
I jak wrażenia?
Jak dla mnie: coś-nie-sa-mo-wi-te-go. Pełno fajnych "sentencji". Można się posmiac i poplakać. Pokazuje paranoje świata. Są momenty kiedy myślisz, ze byc w psychiatryku byłoby nawet fajnie (szczególnie a Angeliną Jolie... ;P), ale to tylko momenty-szybko mija. Ogólnie film mi zostanie długo w głowie. A to już cos znaczy.
Bo:
"Szaleństwo to Ty lub ja do entej potęgi."
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-01-14, 20:51
miss irony napisał/a:
I jak wrażenia?
Jak dla mnie to film na jeden raz.. chyba długo nie będzie mi się chciało drugi raz go obejrzeć.
Ale brawa dla Angeliny Jolie, zajebiście zagrała ;>
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Też uwazam, że na jeden. Za dobrze go pamiętam, nie miałabym zadnej przyjemności oglądania.
jedyny minus filmu to to, co zrobili z ustami Jolie w ostatnich kadrach z nią. Kiedy leżała przykuta do łożka. Nie wiem, czy ktokolwiek wie o co chodzi?
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-01-14, 21:33
miss irony napisał/a:
jedyny minus filmu to to, co zrobili z ustami Jolie w ostatnich kadrach z nią
Mnie się w ogóle jej usta nie podobają, cokolwiek z nimi zrobią.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-01-14, 21:39
Podobał mi sie ten film, jednak podczas oglądania go po raz drugi już coraz częściej ulegałam rozproszeniu... wniosek prosty - nie będzie jednym z tych nie do zdarcia :-)
A co do ust Jolie - zgadzam się... moim zdaniem są nieładne w kazdej postaci (wygladają jak jakiś objaw alergii)
Wysłany: 2007-01-15, 12:48
Juz go wczesniej ogladalam.
Wrazenia?
-Jolie ma na bank robione usta, poza tym wyglada swietnie z ta waga co na filmie
-Po raz kolejny nachadza mnie mysli ze chiala bym byc tam zamknieta
-Do glupich goracych 13 zakladajacych blogi: Pamietnik to rzecz prywatna, blogi to czysty ekshibicjonizm, a skutki czytania pamietnikow przez osoby niupowaznione koncza sie wlasnie tak
hm... czy Ty na pewno widziałaś ten film? wszystko jest tam powiedziane
wrażenia po filmie?
to jeden z moich ulubionych... utorzsamiam się w dużej mierze z bohaterkami... w panią W.R. oczywiście, ale także Angelina czasem jest mi bliska... socjopatą być... życie byłoby nieco łatwiejsze gdyby nie respektować niektórych norm... jednak o tym jak to sie kończy pisze W....
taki trochę do refleksji, wyciszenia i do "zaglądania w siebie"
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
tez mi sie podobal film, ale drugi raz by mi sie nie chcialo go ogladac....
herezje
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.