nie widziałam jeszcze tego tematu nigdzie, ale jeśli jest, to zamknijcie ten, bądź przenieście, proszeee <kot w butach>
ogląda ktoś? ja się już wkręciłam, kończę drugi sezon oglądać.
przytoczę może ogólnie fabułę, bo pewnie nei wszyscy znają:
Cytat:
Serial opowiada o losach Michaela Scofielda, genialnego inżyniera, który przekonany o niewinności swojego brata planuje uwolnić go z więzienia. Scofield opracował szczegółowy plan ucieczki, który nosi na sobie w postaci pełnego symboli tatuażu pokrywającego cały jego tors, plecy i ramiona. Popełnia przestępstwo (napad na bank) i zostaje osadzony w więzieniu Fox River, tym samym, w którym znajduje się jego starszy brat, Lincoln Burrows.
Lincoln został skazany na karę śmierci za zamordowanie brata pani wiceprezydent, a wyrok zostanie wykonany za trzy tygodnie. Scofield, mimo wielu przeciwności, realizuje swój drobiazgowy plan ucieczki z więzienia, angażując kilku więźniów oraz umiejętnie manipulując zarządcą więzienia, Henrym Popem. W tym samym czasie młoda prawniczka, Veronica Donovan, stara się wyjaśnić wątpliwości związane ze sprawą Lincolna, ale napotyka na mur niechęci ze strony władz i nieustanne przeszkody podczas szukania odpowiedzi, za którymi stoją prawdopodobnie agenci rządowi...
Wysłany: 2007-03-03, 14:32
Oczywiście oglądam. Jestem już po 1 sezonie(teraz troche spasowałem - coś w rodzaju odwyku xD) Faktycznie genialna fabuła. Oruginalna bardzo i suuuper wciągająca. ;-)
A tak btw to czy na tym zdjęciu nie brakuje mojego ulubionego bohatera Fernando Sucre? :>
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Wysłany: 2007-03-03, 14:45
A faktycznie, teraz sie przyjrzałem. Wyszedł jak obszczymur spod bloku więc go nie poznałem :-)
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Wysłany: 2007-03-03, 14:47
Mialam okazje obejrzec dwa odcinki i szczerze to w ogole mnie to nie wciagnelo. Jakos tak ostatnio corwaz wiecej tych amerykanskich seriali. Trzeba przyznac ze ten mlody braciszek niezle ciacho. Ale zeby od razu przezywac to razem z nimi...
Facet sciagnal sezon pierwszy, nie rozmialam jakim cudem potrafi siedziec kilka godzin ze wzrokiem przykutym w monitor-do dzisiejszego ranka. Obejrzalam kawalek i tak mnie cholerstwo wciagnelo,ze prawie pogryzlam paluchy Niezle, chyle czola za fabule i wykonanie.
Mokra, starszy lepszy, mlody jest...za mlody.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Lincoln moim zdaniem nie gra tak przekonująco jak Michael. Nie ma charyzmy, która jest bardzo potrzebna, przez co wydaje się w pewnm stopniu nudny. Michael rządzi (: ach i to jego ciałko ^^
_________________ I know what I am and that is a Rastaman.
Oglądam sobie niedzielami, ale nie wciaga mnie na tyle, zebym sciagal ilestam odcinków do przodu. Chociaz? jak bede mial nadmiar czasu i limit mnie nie bedzie gonil, to kto wie.
ostatnio czytalem w programie tv (yeah) notke, jakoby odtworca glownej roli mial jeden z najwyzszych IQ w Holywood. (napisano, ze 180, ale to pewnie jak z Dodą, chociaz cholera go tam wie)
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.