No dobra, ja mam tą całą Shaearazę, ale nie idzie ściągnąć bezpośrednio z jakiejś stronki? I jest tam w ogóle dobra jakość, bo jak ma być nie za dobra, to w ogóle nie zamierzam ściągać. Bo na trzecią serię chyba się nie doczekam^^
_________________ ... wiec naprzod ruszaj Polsko! My chcemy dzis MISTRZOSTWO!!!!!
No dobra, ja mam tą całą Shaearazę, ale nie idzie ściągnąć bezpośrednio z jakiejś stronki? I jest tam w ogóle dobra jakość, bo jak ma być nie za dobra, to w ogóle nie zamierzam ściągać. Bo na trzecią serię chyba się nie doczekam^^
I sezon PB był genialny. Wciągnął mnie jak cholera. Obejrzałam go całego w ciągu kilku dni. Było to w sierpniu '06, więc na szczęście tylko kilka dni musiałam czekać na serię numer 2. Nie była co prawda tak dobra jak jedynka, ale i tak mi się podobała. A na trzeciej się strasznie zawiodłam... Znudziła mnie, i przestałam oglądać chyba ok. 5 odcinka. Ale planuję powrócić w wakacje, może kolejne odcinki były ciekawsze?
Wysłany: 2008-05-03, 15:47
Ja również jestem fanem PB i choćby Scofield miałby robić rzeczy mniej prawdopodobne od McGaywera to i tak będe oglądał Ah, no i 50 prawd o PB: http://www.film.org.pl/pr...ison_break.html
Radze podchodzic do tego z dystansem.
xbartxxx
Wysłany: 2008-05-16, 15:21
to jest jeden z lepszych jak nie najlepszy serial jaki dotad widzialem.jesli kto nie oglada to na prawde polecam
Kazik1010
Wysłany: 2008-05-21, 16:08
Mój najlepsiejszy serial.
Każdy odcinek jest wypasiony i coś się dzieję, niektórzy zarzucają, że 2 i 3 seria spadła z tonu ale to nie prawda. Na wolności się jeszcze więcej dzieje niż w więzieniu i w moim odczuciu film jest jeszcze bardziej naturalny.
jak najbardziej polecam.
Prison Break - spoko serial lepszego nie widziałam. Na początku gdy oglądałam pierwsze odcinki to myślałam ze to kolejna produkcji typu lost co sie będzie ciągnąć i ciągnąc
i ze już w którejś tam części nikt sie nie połapie od czego sie to zaczęło i czy kiedykolwiek sie skończy. Naprawdę fajny serial i fajni , utelentowani aktorzy w nim występują.
Jak mnie wkurza już ten serial! Czekam na niego już rok, aż w końcu pokażą trzecią serię w tv, ale na razie jakoś wcale się z tym nie kwapią, barany. Tak samo z tym Lost. Ja nie wiem, ale to jakieś nienormalne jest! Nie no, kiedyś nie wytrzymię i sobie to w końcu ściągnę!
_________________ ... wiec naprzod ruszaj Polsko! My chcemy dzis MISTRZOSTWO!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.