A tak serio to oglądam film ze względu na świetną fabułę, choć nie ukrywam, ze miło się patrzy na przyjemne i interesujące twarze
_________________ "Should I stay or should I go?"
lampart [Usunięty]
Wysłany: 2007-05-28, 14:57
Super filmik. Jeden z lepszych które oglądałem. Z każdym kolejnym odcinkiem coraz bardziej wciąga. Bo niektóre filmy po obejrzeniu kilku odcinków zanudzją jednek skazany na śmierć jest inny on wciąga czym dłużej się go ogląda.
Właśnie się skończyła w Polsacie I seria Nie wie ktoś może kiedy będą nadawać drugą ? Bo może lepiej byłoby z internetu ściągnąć... choć wolę co prawda przed tv.
3 ostatni mój bezcenny serial:)
Kiedy w tv zaczeli reklamować ten serial wpadłam po uszy w Panu Scofieldzie. Od tamtego czasu regularnie śledze jego losy co każdą niedziele.
baloon
Wysłany: 2007-10-27, 10:26
trzeci sezon jest troche naciagany, ale mimo wszystko wciaga, nie sadzicie?
Szkoda że aż do 14 stycznia... długo trzymają w niepewności po 8 odcinku (najlepszy odcinek 3 serii). 1 serię oglądałem w TV na polsacie, później już ściągałem z neta, bo nie mogłem się doczekać
według mnie trzeci sezon jest naciągany, a wciąga tylko dlatego, że się oglądało dwa pierwsze i jest się ciekawym jak to sie wszystko skonczy. Poza tym to trzeci sezon jest trochę powtórką pierwszego...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.